Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΜΑΔΩΝ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 4 ...Η ΘΥΡΑ 7...Η ΘΥΡΑ 13 ...Η ΘΥΡΑ 21...?'''ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ THN ΠΕΜΠΤΗ..ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ'''!!!ΑΛΛΙΩΣ ΕΙ...

 '''ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΜΠΤΗ...ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ'''!!!ΑΛΛΙΩΣ ΕΙ...: '''ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ'''!!!ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..!!!       
''ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ..ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..   ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ.....!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ   Π.Χ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ …ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ..!!!!!!!
. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ    ΣΑΣ  ΠΑΙΔΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ..!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ...ΣΥΓΧΥΣΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!
Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΗΡΩΕΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ''ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ''!!!!
Όλοι οι Έλληνες να κατέβουν στους δρόμους σε Πανελλαδική μηχανοκίνητη πορεία με αυτοκίνητα, μηχανές, επαγγελματικά αυτοκίνητα, όπως ΤΑΧΙ, φορτηγά, αγροτικά, πούλμαν κ.α. σε όλη τη χώρα, την μέρα ψήφισης της προδοτικής συμφωνίας της εκχώρησης του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους εθνικιστές !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου