Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπορω και εγω Ναμαι μιζεροs.

Μπορω και εγω Ναμαι μιζεροs.!!!Μπορω  να κατηγορω τουs πολιτικουs απο το πρωι ωs το βραδυ....και εγω..!!!Μπορω να βλεπω τα....κακωs κειμενα τηs κοινωνιαs και εγω..Να τα κανω ευαγγελιο για να εχω θεμα συζητησηs με τουs φιλουs στον καφε μαs η οπου αλλου .!!!!..Ναι μπορω και εγω.!!!.Στην οδηγηση αs πουμε...να βριζω και να τσακωνομαι με την παραμικρη οδηγικη παρεκλιση του διπλα...Μπορω !!!!...Μπορω.!!!.Μπορω.....!!!Ατελειωτοs ο καταλογοs...Ε φιλοι μου?Συμφωνειτε ελπιζω...Επηρεασμενos απο ενα βιβλιο του Σεραφειμ του Σαρωφ...Εκατσα και σκεφτηκα...και ειπα..Αλλαξε τον εαυτο σου εσυ...μην γκρινιαζειs μην μιζεριαζειs ..μην κρινειs..!!!!Για να γινει αυτο βεβαια...πρεπει να κανουμε μια τολμηρη βουτια στην δεξαμενη του εγω μαs,και να ανασυρουμε μονο τιs καλεs πλευρεs του...!Να αφησουμε στον πατο τιs αρνητικεs πλευρεs του.... με ολεs τιs παραφυαδεs του!.Να αναγνωριζουμε στουs αλλουs το δικαιωμα ναναι ανθρωποι..με θετικα και αρνητικα στοιχεια.!!!!!.Να βλεπουμε με θετικη δαθεση ,τα παντα..Ακομη και τα κακωs...κειμενα..Να μην ειμαστε μεσα στο καβουκι του εγωισμου..μαs.Το ξερω,ειναι δυσκολο αυτο..!!!!!Αλλα ...και τι ειναι ευκολο σημερα?!!!!ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ξερετε βαρεθηκα να ακουω αυτο το γεματο ηττοπαθεια κλισε....!!!ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ'ΝΑΙ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!Εγω πιστευω οτι,μια χαρα θα'ναι ο κοσμοs φιλοι μου και χωριs εμαs...!!.Επειδη λοιπον εγω δε θελω να διαιωνιζω αυτην την καταστασηθα ,προσπαθησω να μπολιασω τα παιδια μου με θετικη διαθεση και AΓΑΠΗ για ζωη..Θα Προσπαθησω με τη βοηθεια του θεου να  αφησω πισω μου δυο ανθρωπουs ....που με τιs σκεψειs τουs ,τον χαρακτηρα τουs και την συμπεριφορα  τουs απεναντι στουs συνανθρωπουs τουs να αφηνουν πισω τουs αρωμα παραδεισου στην κοινωνια που θα ζουν!!!!!!.ΔΥΟ ανθρωπουs που θα ομορφυνουν τον κοσμο !!!!! Ελπιζω να αφησω πισω μου δυο επιγειουs Αγγελουs!!!!!!!!!

8 σχόλια:

  1. αντε .......καλοριζικος!!!!!!!!!!!!!
    το διαβαζω το βραδυ ε;;;;;;;;;;;για ποδαρικο που λένε:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΕΧΕΙΣ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΝΑΝΑ!!!!!ΣΜΑΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως όρισες στην μπλογκόσφαιρα κι εγω καινούργια είμαι ! ΄Οπως και στο "ustream " της Νανάς όπου είμαστε συνακροατές έτσι κι από εδώ ελπίζω να τα λέμε !mariarosa http://voiceofthelambs.blogspot.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ..!!!!ΜΑΡΙΑ.!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΧΘΕΣ..ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη αρχη κι απο μενα! Και καλα αποτελεσματα ...Δεν θελω μιζεριες! :D Think positive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ..!!ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ!!!ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Κάλιο αργά, παρά ποτέ !!!"
    Σε βρήκα Σίτσι και θα περνώ τακτικά να,σε διαβάζω! Αν και όταν γράφεις βέβαια ;-))
    FANNY ή ΘΕΟΦΑΝΩ απο Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΝΝΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ..ΚΙΟΣΚΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ..!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή