Κυριακή 7 Απριλίου 2013

TO DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


  •  Όταν γε(υ)ρνάν τα μάτια του προσώπου τότε τα μάτια του νού αρχίζουν να βλέπουν πιο καθαρά λέγει ο Πλάτων στο Συμπόσιον.Όταν αρχίσει δλδ ο άνθρωπος να αποδεσμεύεται από τον υλικό κόσμο και τις αισθήσεις τότε αρχίζει να νοεί καθαρότερα τα του νού.
    Άλλωστ
    ε,μας λέγει αλλού..............«όταν κάποιος επιχειρεί χώρια από την αίσθηση να στραφεί με την νόηση δια του λόγου σε ότι αποτελεί μέσα σε κάθετί χωριστά την ουσία του και δεν παρατάει αυτή την προσπάθεια ώσπου να συλλάβει δια μέσω της νοήσεως το αγαθό στην καθ’εαυτότητά του φτάνοντας στον τελικό σκοπό του νοητού όπως κάποιος άλλος θα έφτανε στον τελικό σκοπό του ορατού» (Πλάτων,Πολιτεία βιβλ. Ζ 532Β).
    .............."διότι κάθε ηδονή και λύπη καρφώνε σαν καρφιά την ψυχή και την κάνει σωματοειδή θεωρώντας ως αληθή όσα το σώμα λέει ότι είναι" (Πλάτων,Φαίδων 83D).
    ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ......
  • Χαρά Παττακού Ακαταλαβίστικα σας φαίνονται μωρέ;; Απλά είναι. Πολύ πιο απλά απ'ό,τι νομίζετε.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.. Αλλά κάπου έχασαν την αυτοπεποίθηση τους μέσα από την υποχρεωτική "συμβίωση" με τους Δυτικούς βαρβάρους.. Δεν προσπαθούν γιατί νομίζουν πως δεν θα τα καταφέρουν.. Έτσι μας έπεισαν οι δυτικές σκατοφάρες.. Είναι όμως έτσι;;
    Προσπαθήστε... Μην επηρεάζεστε από τους βέβηλους που σας πάνε πίσω και σας ρίχνουν το ηθικό, λέγοντας σας πως δεν θα τα καταφέρετε.. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μην ξυπνήσει ο Έλληνας και χρησιμοποιήσει ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.............. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ......... Ε ρε και να ξέρατε ΕΛΛΗΝΕΣ τι έχετε ΜΕΣΑ ΣΑΣ........... 
    Αυτοί πάντως το ξέρουν καλά... 
    "Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας!" - Ουίνστον Τσόρτσιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου