Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗpaidia1

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ma’an, από τα πυρά των Ισραηλινών στο πάρκο κοντά στην παραλία της Γάζας, έπεσαν νεκρά 10 παιδιά, τα οποία έπαιζαν με τις οικογένειές τους, παρότι η ενημερωτική ιστοσελίδα Αl-akhbar κάνει λόγο για τρία παιδιά να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ενημέρωση 18:19
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους παιδιά, λόγω βλήματος που έπληξε το απόγευμα τηςΔευτέρας κεντρικό πάρκο στη Γάζα, σύμφωνα με παλαιστίνιους αξιωματούχους τους οποίος επικαλείται το Associated Press. Για 7 νεκρούς κάνει λόγο το BBC.
Ακόμα 46 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
paidia2
Πύραυλος ισραηλινού αεροσκάφους έπληξε πριν από λίγη ώρα κεντρικό νοσοκομείο της Γάζας, προκαλώντας «θύματα», όπως μεταδίδουν το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και το Associated Press.
Δεν αποσαφηνίζεται αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.
Συγκεχυμένες παραμένουν και οι πληροφορίες για το σημείο που έπληξε ο πύραυλος, με το Γαλλικό Πρακτορείο να αναφέρει πως έπεσε στον περίβολο του νοσοκομείου, ενώ το BBC και το AP αναφέρουν γενικά πως έπληξε το «συγκρότημα».
nodo
Από την πλευρά του εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz, ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ δεν εμπλέκονται στην επίθεση, η οποία προήλθε από μαχητές της Χαμάς.
Το ΑΡ σημειώνει ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία εμποδίστηκαν να τραβήξουν πλάνα από το σημείο της επίθεσης.
Πρώτη δημοσίευση: 18:04



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου