Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

XXX

ENA ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΗΝΥΜΑ,  ΠΡΟΣ ΤΟN ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ.   
 ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”. 
 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
       
Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες,  και οποιασδήποτε άλλης  εθνότητας Ορθόδοξοι Χριστιανοί, καλή χρονιά και ευλογημένη.  Οι άνθρωποι φυσικά δεν διαχωρίζονται από τις ανάγκες τους, αφού έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες  και εύχομαι σε όλους να έλθουν εις γνώσιν αληθείας, αλλά διαχωρίζονται από την πίστη που λατρεύουν, από την παράδοση και από τον πολιτισμό τους. Αυτά αλλάζουν τον άνθρωπο.  Αυτό το μήνυμα λοιπόν απευθύνεται στον λαό του Θεού του Ζώντος. Δηλαδή στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και ειδικά στους εκλεκτούς Έλληνες.
Βέβαια σε αυτήν την ζούγκλα της καθημερινής πλάνης,  αυτό το μήνυμα θα έρθει σαν ένα ξένο σώμα. Αν έχετε την υπομονή και το διαβάσετε όλο, αναρωτηθείτε μετά, ποιο είναι το ξένο στην ζωή μας.

Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, οι Έλληνες είμαστε ο λαός του ΑΛΗΘΙΝΟΥ   ΘΕΟΥ και αυτό σήμερα θα το αποδείξουμε. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και όταν λες την ΑΛΗΘΕΙΑ  δεν είσαι ρατσιστής, δεν είσαι εθνικιστής, δεν είσαι σοβινιστής.  Όταν για παράδειγμα έχεις μπροστά σου ένα πορτοκάλι και λες ότι αυτό είναι πορτοκάλι, δεν έχεις κανένα δόλο ούτε για το μήλο, ούτε για το μανταρίνι.

Σήμερα  όμως ζούμε στην εποχή του ψεύδους και της υποκρισίας και έχουν μπερδέψει τις αλήθειες με τα ψέματα,  για να μην μπορεί κανένας να διακρίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ από το ΨΕΜΑ και έτσι οι μπερδεμένοι άνθρωποι να είναι εύκολα θύματα σε ότι τους  πασάρουν. Σήμερα όμως αυτό  θα τελειώσει γιατί θα βάλουμε όλα τα πράγματα στη θέση τους.  Θα πούμε φυσικά και για  όλα τα  θέματα της σημερινής επικαιρότητας που μας “καίνε”.  Θα είναι πραγματικά ένα μήνυμα ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, από αυτά που ΔΙΑΛΥΟΥΝ το ψέμα και την πλάνη,  που δυστυχώς μας την πασάρουν με το “τσουβάλι”.
Αλλά έρχεται πάντα και η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, αφού όπως είπε και ο Σοφοκλής :“Το ψεύδος ουδέποτε ζει να γεράσει”
 


Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Πολλοί και διάφοροι τελευταία, διασπείρουν διάφορες πλάνες  προσπαθώντας να διαχωρίσουν την αρχαία Ελλάδα από τον Χριστιανισμό. Αυτά μπορεί να τα ακούω και να γελάω, αλλά όποιος δεν κατέχει την αληθινή γνώση –αφού κανείς δεν του την δίδαξε- είναι εύκολο να πλανηθεί.  Σήμερα θα την διαλύσουμε και αυτήν την πλάνη
 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
 
Το πρόβλημα της αλήθειας, απασχόλησε τις γενεές των ανθρώπων δια μέσου των αιώνων. Απασχόλησε φιλόσοφους, στοχαστές, θεολόγους, ερευνητές, διδασκάλους, μύστες, ανθρώπους μορφωμένους και μη. Οι φιλόσοφοι ιδιαίτερα οι αρχαίοι Έλληνες έθεσαν το ερώτημα  “τι είναι αλήθεια”.  Την προσέγγισαν τότε μόνο διανοητικά και είπαν πως είναι μία “Αρχή του παντός”, το πρώτο “κινούν” που μένει ακίνητο και το ονόμασαν Θεό. Μόνο με την σοφία τους και χωρίς να γνωρίζουν περισσότερα, οι αρχαίοι Έλληνες ταύτισαν την αλήθεια με τον Θεό.
Την ιδιαίτερη σχέση που είχαν με την αλήθεια οι Έλληνες, την μαρτυρούν τα πάμπολα αρχαιοελληνικά γνωμικά σοφών.
      Αγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος Μένανδρος  (Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως)
·         Αλήθεια πάντων ισχυρότατον  (Η αλήθεια έχει τη μεγαλύτερη δύναμη απ’όλα)
·         Αλήθειαν ανέχου (Την αλήθεια να την δέχεσαι)
·         Αλήθειαν κτήσαι Χίλων (Κάνε κτήμα σου την αλήθεια)
·         Αληθείας έχου Περίανδρος (Να προσηλώνεσαι στην αλήθεια)
·         Εθίζειν τους παίδας τω ταληθεί λέγειν. Το γαρ ψεύδεσθαι δουλοπρεπές και πάσιν ανθρώποις ουκ άξιον μιμείσθαι Πλούταρχος (Να συνηθίζουμε τα παιδιά να λέγουν την αλήθεια. Γιατί η ψευτιά είναι δουλοπρέπεια και δεν αξίζει να τη μιμούνται οι άνθρωποι)
·         Ελευθέρου ανδρός εστίν αεί τ' αληθή λέγειν (Είναι χαρακτηριστικό του ελεύθερου άνδρα να λέει πάντοτε την αλήθεια)
·         Εσο φιλαλήθης (Ν’ αγαπάς την αλήθεια) Χίλων
·         Θάρσει. Λέγων τ' αληθές ου σφαλείς ποτε Σοφοκλής Έχε θάρρος. Όταν λες την αλήθεια, δε θα κάνεις ποτέ λάθος
·         Θεράπευε αλήθειαν Πιττακός (Να επιδιώκεις την αλήθεια)
·         Ορθόν αλήθεια αεί  (Το ορθόν είναι να λέγεις πάντοτε την αλήθεια) Σοφοκλής
·         Σιγάν την αλήθειαν χρυσόν εστι θάπτειν Πυθαγόρας (Το να αποσιωπάς την αλήθεια είναι σαν να θάβεις το χρυσάφι)
  • Δεν είναι ανάγκη να λες όλη την αλήθεια, αλλά ό,τι λες να είναι αλήθεια. Οράτιος
  • Η αλήθεια λέγεται με πολύ απλά λόγια Αισχύλος
  • Η ελάχιστη αρχική απόκλιση από την αλήθεια πολλαπλασιάζεται στην συνέχεια χιλιάδες φορές Αριστοτέλης
  • Ν’ ακονίζεις τα λόγια σου στο ακόνι της αλήθειας Πίνδαρος
  • Ουδέποτε ελέγχεται η αλήθεια Πλάτων
  • Το αληθές και το δίκαιον έχουν εκ φύσεως μεγαλυτέραν δύναμιν από το ψεύδος και το άδικον Αριστοτέλης
  • Το ψεύδος ουδέποτε ζει να γεράσει Σοφοκλής
  •  
    Κανείς λοιπόν εκτός των Ελλήνων δεν διψούσε περισσότερο για την αλήθεια. Γι αυτό λοιπόν, όταν η αλήθεια παρουσιάστηκε μπροστά τους με την διδασκαλία του αποστόλου Παύλου, την άκουσαν , την κατάλαβαν και την δέχτηκαν.
     Και η αλήθεια δεν ήταν ιδέα. Η αλήθεια δεν ήταν κοσμοθεωρία. Η αλήθεια δεν ήταν μία ακαθόριστη συμπαντική έννοια. Η αλήθεια ήταν ένα ΠΡΟΣΩΠΟ.  Η αλήθεια ήταν Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
     



                      Ο ΙΗΣΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΜΕΣΣΙΑΣ
     
    Υπάρχουν δύο έθνη , που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Είναι το έθνος του Ισραήλ και το έθνος των Ελλήνων.   Η ΕΛΛΑΔΑ και το ΙΣΡΑΗΛ είναι ένα σχήμα ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην παγκόσμια ιστορία. Όχι από σχέση κράτους με κράτος, αλλά από σχέση ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, διότι αυτά τα δύο έθνη,  παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στο σχέδιο του ΘΕΟΥ, για τη ΣΩΤΗΡΙΑ του ανθρώπου.
     
    Το Ισραήλ είχε οριστεί από το Θεό, να είναι ο λαός που θα ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ τον Mεσσία, Ιησού Χριστό, όπως και έγινε. Και η Ελλάδα, είχε προετοιμαστεί για ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ  ΜΕΣΣΙΑ  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όπως και έγινε.
    Το Ισραήλ είχε δεχτεί  πολύ καθαρά έως φωτογραφικά από τον προφήτη Ησαΐα, και τους άλλους Προφήτες, τα μηνύματα για τον ερχομό του Μεσσία Χριστού και τον περίμενε.  Ενώ η Ελλάδα είχε αναπτύξει μια άνευ προηγουμένου διανόηση και γλώσσα, για να γίνει μέσω αυτών,  κατανοητό στους λαούς  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 
    ΝΟΗΜΑ  ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (όταν μίλησε επάνω στον Σταυρό στα εβραϊκά και Είπε: “ιλί ιλί λαμά σαβαχθανί” δεν κατάλαβαν τι Έλεγε).
    ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,  ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ AΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ,  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ  ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ  ΜΙΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  “Συ εί ο υιός μου ο αγαπητός, εν σοί ηυδόκησα” (Μάρκ.  Α – 11)(έτσι ακούστηκε από τον Ουρανό η φωνή του Θεού και έτσι καταγράφτηκε. Δεν μεταφράστηκε)

    Όσοι υποστηρίζουν πως η αρχαία Ελλάδα δεν συνδέεται με τον Ιησού Χριστό, ή δεν τους είπε ποτέ κανείς την αλήθεια, ή πλανούν δολίως τους Έλληνες που δεν γνωρίζουν την αλήθεια.
     Διότι όπως στην Παλαιά Διαθήκη προετοίμαζαν οι προφήτες τους Ιουδαίους για την έλευση του Μεσσία Ιησού Χριστού, έτσι και στην αρχαία Ελλάδα, οι σοφοί και τα Μαντεία, προετοίμαζαν τους Έλληνες για τον Σωτήρα που ερχόταν.
     



     Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ
    Οὐκ οἶμαι δύνασθαι ὑπό Ἑλλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τόν Σωτῆρα ἡμῶν!  (Κλήμης ο Αλεξανδρεύς)

    Πολλά έτη προ της Ελεύσεως του Χριστού,  σοφός ονόματι Απόλλων, ερωτηθείς από επτά φιλόσοφους περί του βωμού του “αγνώστου Θεού”:
     Προς αυτούς ο Απόλλων είπε: (Σε μετάφραση)  “Όσα σχετικά με την αρετή και την κοσμιότητα παρακινείτε να κάνουν, πράττετε και σεις. Διότι εγώ προφητεύω κυβερνήτη με τριπλή υπόσταση εις μίαν. Του οποίου ο ανείπωτος Λόγος θα κυοφορηθεί εις ανυποψίαστη κόρη, όπως ακριβώς το πυρφόρο τόξο, αφού αιχμαλωτίσει όλον γενικώς τον κόσμο, θα τον προσφέρει ως δώρο εις τον Πατέρα.  Μαρία δε το όνομα αυτής”.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ  ΣΟΦΩΝ.
 Ο Τίτων είπε: «Θα έλθει αυτή η οποία θα υψώσει προς χάριν μας το ουράνιο παιδίο του Θεού και Πατρός- η παρθένος κόρη κυοφορεί».
Ο Βίας είπε: «Αυτός είναι ο όποιος ήλθε από τους ουρανούς, αφού υπέταξε το αθάνατο πυρ της φλογός. Αυτόν τρέμει ο ουρανός, η γη και ή θάλασσα, οι τάρταροι και οι υποχθόνιοι δαίμονες, τρισμακάριος ο ίδιος ο Πατέρας».
 Ο Σόλων είπε: «Ως Θεός θα φθάσει εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκα αλάθητο. Με ανεξάντλητα όρια ως θεότητα θα απαλλάξει τον άνθρωπο από την φθορά των ανιάτων παθών. Και τούτων θα τον φθονήσει άπιστος λαός και αφού κρεμαστεί υψηλά ως κατάδικος εις θάνατον, όλα θα τα υποφέρει με πραότητα».
Ο Χείλων είπε: «Άφθαρτος φύσις του Θεού θα γεννηθεί, εξ αυτού δε ο ίδιος ως ουσία και Λόγος».
Ο Θουκυδίδης είπε: «Να σέβεσαι τον Θεό και να κατανοείς. Μην ζητείς (να μάθεις) ποίος είναι, και πώς. Διότι ουδέποτε είναι ανύπαρκτος, ως υπάρχοντα λοιπόν να τον σέβεσαι και να τον αντιλαμβάνεσαι. Διότι είναι άσεβής αυτός ο όποιος θέλει σύμφωνα με τον νουν να εξακριβώσει τον Θεό».
 Ο Μένανδρος είπε: «Ό παλαιός νέος και ο νέος αρχαίος. Ο Πατέρας μοναδικός, και ο μοναδικός Πατέρας. Το ένα τρία, και τα τρία ένα. Άσαρκο, ένσαρκο. Η γη γέννησε τον ουράνιο βασιλέα».
 Ο Πλάτων είπε: «Επειδή ο Θεός είναι αγαθός, δεν είναι αίτιος δια τα πάντα, όπως οι πολλοί λέγουν. Είναι αναίτιος δε δια πολλά, και δια τα μεν αγαθά είναι αίτιος, δια τίποτε άλλο δεν λέμε ότι είναι αίτιος παρά μόνον δια τα καλά, δια τα κακά δε καθόλου».(Από τα Ευρισκόμενα Πάντα Αγίου Αθανασίου, τα οποία  διασώζονται στον κώδικα α. Vat. Gr. 1198 της Βατικανής βιβλιοθήκης, στον κώδικα Bodleianus Roe 5 της Bodleian Βιβλιοθήκης της Οξφόρδης καθώς επίσης και στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Αθήνας (θεολ. 665 και θεολ. 667).
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ «Ακάματος φύσις Θεού γεννήσεται ουκ έχουσα αρχήν. Εξ αυτού δε ο πανσθενής ουσιούται Λόγος»
«Ακατάβλητος φύσις Θεού θα γεννηθεί που δεν έχει αρχήν. Από αυτόν λοιπόν αποκτά ουσία ο παντοδύναμος Λόγος.» (Σινά 327, φ. 235α.  Vat. Gr. 1198, φ. 66α)
Πλάτωνας: Δέχονταν μέγιστο διδάσκαλο ο οποίος θα διδάξει την αλήθεια (Πλ. Αλκιβ. Δεύτ. 31 α)
Αντίοχος εκ Κολοφώνος: «Ον απ΄ όλα πνευματικότερον, ένας Νους αν και υπάρχει, από κάθε τι που έχει γεννηθεί πνευματικότερον, Λόγος άφθαρτος είναι Υιός, λάμψις ακτινοβολούσα πνευματικού Πατρός»
 Σωκράτης: Ως άλλος Ησαΐας προφητεύει ότι δια του Θεού μόνο γίνεται ο άνθρωπος να απολυτρωθεί από την αμαρτία. (Πλάτων Απολ. Σωκρ ιη΄)
Χρησμός Απόλλωνος   «Χριστός ἐμός Θεός ἐστίν» Χρησμός τοῦ Ἀπόλλωνος δοθεῖς ἐν Δελφοῖς περί τοῦ Χριστοῦ καὶ τοῦ πάθους αὐτοῦ. (Σινά, Μονή Αγίας Αικατερίνης, Χρησμοί και θεολογίαι Ελλήνων φιλοσόφων, Σιναΐτικος 327, φ. 235β, 15ος αιών).
 Προφητεία της Σίβυλλα της Κυμαίας διασώζεται από τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη στο έργο του «Ο Αόρατος Πόλεμος σελ.300» «και τότε ο Υιός του μεγάλου Θεού θα έλθει στους ανθρώπους με σάρκα, ομοιάζων με τους θνητούς στη γή. Τέσσερα φωνήεντα θα φέρει, το δε άφωνον φανερώνεται σε αυτόν διπλό, και όλον τον αριθμό θα αποκαλύψω. Οκτώ μονάδες, τόσες δεκάδες επί αυτών και οκτώ εκατοντάδες, το όνομά του θα φανερώσει στους απίστους. Εσύ δε κατανόησέ το καλά στο νού σου»    (ΙΗΣΟΥΣ = 888 με την Ελληνική αρίθμηση των γραμμάτων)

Η ΠΙΟ εντυπωσιακή όμως περίπτωση, είναι ο Χρησμός της Αθηναΐδας  Σίβυλλας της Ερυθραίας, ιέρειας του Απόλλωνος, περί της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού. Στην ακροστιχίδα του χρησμού σχηματίζεται η φράση «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ» (με «ει»). Περί της Σίβυλλας της Ερυθραίας, ο Άγιος Αθανάσιος Αλεξανδρείας (Te ntecreties Nikaenae Sydonue, 40, 18) μαρτυρεί ότι προφήτευσε 3.000 χρόνια πριν την εποχή του, δηλαδή το 2700 π.Χ. περίπου, οπότε έχουμε να κάνουμε με μια πανάρχαια προφητεία και την αρχαιότερη καταγεγραμμένη περί του ονόματος «Ιησούς Χρειστός» και περί της ελεύσεως του στη γη, των συμβάντων της ζωής του και των συμβάντων που θα προηγηθούν στη γη μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, μεταξύ των οποίων και το χάραγμα του Αντίχριστου.
 
Ιδρώσει γαρ χθών, κρίσεως σημείον ότ΄ έσται
Ηξει δ’ ουρανόθεν βασιλεύες αιώσιν, ο μέλλων
Σάρκα παρών πάσαν κρίναι και κόσμον άπαντα.
Όψονται δε θεόν μέροπες πιστοί και άπιστοι
Ύψιστον μετά των αγίων επί τέρμα χρόνοιο,
Σαρκοφόρον ψυχάς τα’ ανδρών επί βήματι κρινεί.
 
Χέρσος ότ’ αν πότε κόσμος όλος και άκανθα γένηται
Ρίψωσοι τα’ είδωλα βροτοί και πλούτον άπαντα,
Εκκαύση δε το πυρ γην, ουρανόν ηδέ θάλασσαν,
Ιχνεύων, ρήξη τε πύλας ειρκτής αΐδαο.
Σάρξ τότε πάσα νεκρών, ες ελευθέριον φάος ήξει
Τους αγίους ανόμους τε το πυρ αιώσιν ελέγξει
Οππόσα τις πράξας έλαθεν, τότε πάντα λαλήσει.
Στήθεα γαρ ζοφόεντα Θεός φωστήρσιν ανοίξει.
 
Θρήνος τ’ εκ πάντων έσται και βρυγμός οδόντων
Εκλείψει σέλας ηελίου, άστρων τε χορείσει,
Ουρανόν ειλίξει, μήνης δε τε φέγγος ολείται,Υψώσει δε φάραγγας, ολεί δ΄ υψώματα βουνών.
 
Ύψος δ’ ουκέτι λυγρόν εν ανθρώποισι φανείται
Ίσα τα’ όρη πεδίοις έσται και πάσα θάλασσα
Ουκ εις πλουν έξει γη γαρ φρυχθείσα κεραυνώ
Συν πηγαίς ποταμοί τε καχλάζοντες λείψουσιν.
 
Σάλπιξ δ’ ουρανόθεν φωνήν πολύθρηνον αφήσει,
Ωρύουσα μύσος μελεόν και πήματα κόσμου.
Ταρταρόεν δε χάος τότε δείξει γαία χανούσα.
Ηξουσι δ’ επί βήμα Θεού βασιλήες άπαντες.
Ρεύσει δ’ ουρανόθεν ποταμός πυρός ηδέ γε θείου.
 
Σήμα δε τοι τότε πάσι βροτοίς αριδείκετον, οίον
Το ξύλον εν πιστοίς το κέρας το ποθούμενον έσται
Ανδρών ευσεβίων ζωή, πρόσκομμα δε κόσμου
Ύδασι φωτίζον πιστούς εν δώδεκα πληγαίς.
Ράβδος ποιμαίνουσα σιδηρείη γε κρατήσει.
Ούτος ο νυν προγραφείς εν ακροστιχίοις Θεός ημών,
Σωτήρ, αθάνατος βασιλεύς, ο παθών ενέχ΄ ημών.

Αυτοί οι δύο τελευταίοι στίχοι λένε τα πάντα, και είναι γραμμένοι στην Ελλάδα, χιλιάδες χρόνια πριν γεννηθεί ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Αυτά,  για να μην μας ξαναπούν οι πολέμιοι των Ελλήνων, πως οι αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν και δεν περίμεναν τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Και τον γνώριζαν και τον περίμεναν, για να τον δοξάσουν ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Θεό.  Και όλοι αυτοί που το παίζουν “αρχαίοι Έλληνες” και λένε “είμαι Έλλην οπότε δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός”, να ξέρετε πως δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες. Τρολάκια του Σατανά είναι. Και θα το πω ακόμα μία φορά. Όπως και να παρουσιάζονται και με όποια ονομασία και να αποκαλούνται, όλοι οι Σατανιστές έχουν ένα κοινό γνώρισμα και από αυτό τους καταλαβαίνουμε.  Μόλις ακούσουν για σημείο Σταυρού και ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, βγάζουν σπιράκια και τρέχουν να κρυφτούν. Οι  Έλληνες λοιπόν είμαστε ο λαός του Θεού, γιατί και τον περιμέναμε χιλιάδες χρόνια πριν γεννηθεί, αλλά και χωρίς να ακούσουμε τον ίδιο ή να δούμε τα θαύματα που έκανε, όταν μας τα μετέφερε ο απόστολος Παύλος τον πιστέψαμε και δεχθήκαμε τον Ιησού Χριστό ως τον Αληθινό Θεό.
Και οι Ιουδαίοι όμως τον περίμεναν τον Μεσσία.  Αυτοί όμως και τον είδαν, και την διδασκαλία Του άκουσαν, αλλά και τα θαύματά Του είδαν. Αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό για να τον πιστέψουν. Έτσι τον παρέδωσαν στους Ρωμαίους για να σταυρωθεί.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μίλησε και για τους Έλληνες και για τους Ιουδαίους.
Για τους Έλληνες είπε:  Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου» (Ιω. 12, 20-23)!
Για τους Ιουδαίους είπε: «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε»  (Ιω. 8,44).
Είπε με δύο φράσεις αυτό που συμβαίνει εδώ και είκοσι αιώνες στην ανθρωπότητα. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ο Σιωνισμός στην υπηρεσία του Διαβόλου.

Δικαίως λοιπόν η Ελλάδα θεωρείται και είναι το κάστρο της Ορθοδοξίας  και οι Έλληνες ο εκλεκτός λαός του Θεού του Ζώντος. Και  όχι φυσικά επειδή ο Θεός  ήθελε να  δώσει ΜΌΝΟ  σε μας ιδιαίτερα προνόμια, αλλά επειδή ΕΜΕΙΣ ως ελεύθεροι άνθρωποι τον ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ, και πήραμε αυτά ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.  
 Οι Απόστολοι  του Χριστού, μετά την ημέρα της Πεντηκοστής, κήρυξαν το Ευαγγέλιο =(χαρμόσυνο μήνυμα) της Αναστάσεως, σε όλο τον γνωστό κόσμο.   ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  όμως  το δέχθηκαν. Η πρώτη Χριστιανική Εκκλησία, ιδρύθηκε από τον απόστολο Παύλο στην Κόρινθο το 50 μ.Χ.  Από την Ελλάδα λοιπόν ξεκίνησε η δόξα του Χριστού και σιγά σιγά, διαδώσαμε τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και αυτός ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.  Δεν πρόκειται φυσικά να το πετύχουν γιατί η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,  φανερώνεται όταν διώκεται η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ. Μπορώ να σας βεβαιώσω πως με τον σημερινό διωγμό των Χριστιανών, θα πετύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.  Θα δυναμώσουν και θα εξαπλώσουν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ. 

 Πρέπει όμως απαραίτητα, να μπορούμε εμείς να ξεχωρίζουμε τα ψέματα, τις πλάνες και τις παγίδες που μας σκορπάνε συνεχώς γύρω μας.  ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ , όλους αυτούς που ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  και εξυμνούν τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΕΣ” ΙΔΕΕΣ, όπως και την ΑΘΕΪΑ, ενώ είναι Σατανιστές και μάχονται τον Ιησού Χριστό και την Ορθοδοξη πίστη.
Αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα,  δεν είναι η οποιαδήποτε γνώμη ή ιδέα μπορεί να έχει ο καθένας για τον εαυτό του και την ζωή του, που στο κάτω κάτω είναι αναφαίρετο δικαίωμα του, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. 

Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΕΣ”  ΙΔΕΕΣ ούτε ΑΘΕΪΑ.   AYTO  EINAI  ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ που μάχεται την Ελλάδα και τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,  αλλά φυσικά δεν το λένε, γιατί ξέρουν τι θα πάθουν αν το πουν φανερά  και γι’ αυτό αυτοαποκαλούνται και παρουσιάζονται ως  Άθεοι,  Άθρησκοι και “προοδευτικoί”. Όλων αυτών όμως, κατά ένα “περίεργο τρόπο” οι απόψεις τους συμφωνούν και είναι  κατά των ΕΘΝΙΚΩΝ μας ΘΕΜΑΤΩΝ και κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.  (Θα τα πούμε αυτά και  πιο κάτω που θα μιλήσουμε για τις εκλογές)

Οι αληθινοί Άθεοι είναι πολύ λίγοι  και αν γνωρίσετε κάποιον, θα εκπλαγείτε από την ηλίθια σκέψη που διαθέτουν. Για να καταλάβετε τι εννοώ,  αν προσπαθήσεις να πείσεις έναν άθεο, πως ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ έγινε μόνη της, χωρίς την μαρέμβαση κανενός, είναι πολύ “έξυπνος” και δεν πρόκειται να πεισθεί.  Το  ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΔΕΝΔΡΟ όμως απ’ το οποίο βγήκε η οδοντογλυφίδα, αλλά και η ΓΗ και το ΝΕΡΟ που τρέφουν αυτό το δένδρο,  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.  (αν δεν γνωρίζετε άλλον άθεο, δοκιμάστε το με τον Αλέξη)

Αλλά θέλω να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ διά παντός με ΟΛΟΥΣ τους Σατανιστές που το παίζουν Άθεοι και “αριστερο -προοδευτικο-κουλτουριάρηδες”, γιατί πολύ απλά ΥΠΑΡΧΕΙ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΘΕΟΤΗΤΑΣ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, που φυσικά την έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ και ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ  ΘΑΨΕΙ από τους ανθρώπους. 
Γι’ αυτό, από δω και πέρα και μετά την παρουσίαση των αποδείξεων, η θα ρίξουν τις μάσκες και θα μας πουν ποιόν λατρεύουν  για θεό, ή αν εξακολουθούν να ισχυρίζονται τις απύθμενες ηλιθιότητες της αθεΐας, να τους προσφέρουμε ΘΕΡΑΠΕΙΑ, όχι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



 
ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ
            ...ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται.   (Ματθ 5 – 18).
Πολλά έχουν γραφεί για την εκπλήρωση των Βιβλικών προφητειών.  Πολλά Βιβλία έχουν γραφεί, δείχνοντας ότι έχουν εκπληρωθεί πολλές προφητείες και εξακολουθούν να εκπληρώνονται. Αλλά έχουν γραφτεί ελάχιστα,  για να δείξουν πως αυτή η εκπλήρωση των προφητειών, αποδεικνύει ότι η Βίβλος είναι ο Θεόπνευστος Λόγος του Θεού.Οι προφητείες, που μιλούν ξεκάθαρα για τον ερχόμενο Μεσσία, είναι επάνω από 60. Αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες, εκατοντάδες προφητείες, που μιλούν για τον Χριστό.  Ολόκληρη η Π.Δ. μπορεί να θεωρηθεί σαν μια προφητεία για τον  Χριστό. Κάθε της Κεφάλαιο έχει και κάποια προφητεία, που εκπληρώθηκε στον Χριστό.

O Αμερικανός  καθηγητής  Φυσικών Επιστημών και πρώην πρόεδρος της Μαθηματικής Σχολής και της Σχολής Αστρονομίας του Pasadena City College,  Ρeter Stoner (Πήτερ Στόνερ) έχει γράψει για το θέμα των προφητειών που εκπληρώθηκαν στο πρόσωπο του Χριστού, ένα βιβλίο που τιτλοφορείται: ΟΜΙΛΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ (Πηγή: Stoner, P.-Newman, R.C. Science Speaks, Chicago 1976

Το βιβλίο έχει προσελκύσει την προσοχή του επιστημονικού κόσμου, διότι χρησιμοποιεί την μαθηματική θεωρία των πιθανοτήτων. Η απόδειξη αυτής της θεωρίας μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε βιβλίο άλγεβρας πανεπιστημιακού επιπέδου.
Η  θεωρία των πιθανοτήτων είναι το επιστημονικό θεμέλιο, πάνω στο οποίο στηρίζονται οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΈΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του κόσμου, για τις πληρωμές  σε όλα τα είδη των ασφαλειών, και η αλήθεια τους έχει αποδειχθεί στις πρακτικές εφαρμογές τους.
 Τί πιθανότητα έχουμε, π.χ. να πούμε έναν αριθμό και αυτός να  κληρωθεί ο πρώτος αριθμός του λαχείου;  Ελάχιστη.
Τί πιθανότητα υπάρχει, να συμπέσουν τόσες προφητείες τυχαία στο πρόσωπο του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
Αν θελήσουμε, μας λέει  ο Στόνερ, να εφαρμόσουμε τις σύγχρονες μεθόδους της θεωρίας των πιθανοτήτων, σε οχτώ μόνο προφητείες από τις 300, έχουμε το εξής αποτέλεσμα: (στο βιβλίο η ανάπτυξη και ανάλυση της μεθόδου είναι πολλές σελίδες. Θα γράψω κατευθείαν το αποτέλεσμα) η πιθανότητα να επιζήσει ένας άνθρωπος και να πραγματοποιήσει στον εαυτό του τις οχτώ αυτές προφητείες, είναι μία στις δέκα υψωμένες στην 17 δύναμη (1/10^17). Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα αυτή είναι 1/100.000.000.000.000.000  δηλ. μία στα εκατό τετράκις εκατομμύρια!Τι σημαίνει αυτό;
 Σημαίνει πως αν πάρουμε 10^17 (δηλ. εκατό τετράκις εκατομμύρια) κέρματα των 2ευρώ  και τα απλώσουμε στο έδαφος της Ελλάδος, θα σκεπάσουμε όλη την Ελλάδα, με ένα “χαλί” από κέρματα, με πάχος ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!!!.   Μετά παίρνουμε ένα  από αυτά τα νομίσματα και το σημαδεύουμε. Και μετά το ανακατεύομε μέσα σ’ εκείνο το χάος των νομισμάτων.    Μετά λέμε σε έναν άνθρωπο, αφού του δέσουμε  τα μάτια, πήγαινε να το βρείς και να μας το φέρεις.
Τί πιθανότητα υπάρχει, να μπορέσει να βρει το σημαδεμένο νόμισμα;
ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!!!!!
Αν λοιπόν οι συγγραφείς των βιβλίων της αγίας Γραφής, έγραψαν τις οκτώ μόνο προφητείες κατά υπαγόρευση της φαντασίας τους, - επειδή δηλ. έτσι τους κατέβηκε - η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν σε ένα πρόσωπο, είναι μία στα εκατό τετράκις εκατομμύρια, δηλαδή μηδενική. Για φανταστείτε τώρα να εφαρμόσουμε την θεωρία των πιθανοτήτων όχι μόνο σε οκτώ προφητείες, αλλά σε 300. Τί πιθανότητα έχουμε να συμπέσουν σε ένα πρόσωπο; Ο Στόνερ γράφει: 1/10^157. Σε τί αριθμό, μπορεί να μεταφραστεί αυτός ο γρίφος, αν το 10^17  μας κάνει εκατό τετράκις εκατομμύρια;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ που αν γίνει κέρματα, καλύπτει σε πάχος τριών μέτρων όχι μόνο την γή, αλλά και πέρα από το ηλιακό μας  σύστημα.
ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΕΝΑ!!!!!! ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΚΕΡΜΑ;;;;;;
 
Ο Θεός όμως μας το φανερώνει συνέχεια, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ η έρευνα του Στόνερ. Πως η ΔΥΝΑΜΗ και το ΘΕΛΗΜΑ του ΘΕΟΥ δεν υπόκειται σε κανένα  νόμο των πιθανοτήτων!
Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την θεωρία των πιθανοτήτων - πολλοί, ακόμη και επιστήμονες, δεν ξέρουν τίποτε για αυτήν – υπάρχει η ερώτηση: Είναι τα πορίσματα του Στόνερ σωστά;
Την απάντηση μας την δίνει ο Harold Hartzler, (Χάρολντ Χάρτσλερ) γραμματέας της εταιρείας επιστημών της Αμερικής, στον πρόλογό του στο  βιβλίο του Στόνερ. Και λέει:
“Το βιβλίο του Στόνερ το μελετήσαμε με πολλή προσοχή δύο επιτροπές.
α) μια Επιτροπή Επιστημόνων μελών της Εταιρείας Επιστημόνων της Αμερικής και
β) η εκτελεστική Επιτροπή της Εταιρείας.
 Και οι δύο επιτροπές κατέληξαν στη διαπίστωση, ότι το βιβλίο αυτό χρησιμοποιεί σωστά και με ακρίβεια το επιστημονικό του υλικό. Η επιχειρούμενη μαθηματική ανάλυση, γίνεται με βάση τις αρχές της θεωρίας των πιθανοτήτων, που δεν διαμφισβητούνται. Και ο καθηγητής Στόνερ χρησιμοποίησε τις αρχές αυτές σωστά και πειστικά”.Ο καθηγητής Στόνερ, χρησιμοποίησε τον μέσο όρο των εκτιμήσεων, που του δόθηκαν από εφτακόσιους σπουδαστές, σε μια περίοδο πάνω από δέκα χρόνια.
Αυτή η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη επιστημονική έρευνα, του καθηγητή Στόνερ, που βασίζεται  στην αρχή της θεωρίας των πιθανοτήτων, αποδεικνύει και στον πλέον δύσπιστο, ότι:
οι προφητείες γράφτηκαν με τον Φωτισμό του Θεού και
εκπληρώθηκαν  στον ΥΙΟ και ΘΕΟ ΛΟΓΟ, δηλαδή, στο πρόσωπο του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,  με δύναμη ΘΕΪΚΗ,  πέρα και έξω από ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

Νομίζω πως και με αυτές τις αποδείξεις ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ και με την υποκρισία των “ψευτοδιανοούμενων”  και των άθεων “αριστεροπροοδευτικών”, που για να κρύψουν τον Σατανισμό που υπηρετούν, τον ονομάζουν αθεΐα και “πρόοδο”.
 
Προς το παρόν λοιπόν ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ με τους “αρχαιοέλληνες”  τους αρχαιολάτρες και με τους σύγχρονους υποκριτές, τους “αριστερο-προοδευτικο-άθεο-κουλτουριάρηδες”. Και όσα στοιχεία παίρνετε, να τους τα τρίβετε στη μούρη.  Θα συνεχίσουμε όμως, γιατί σήμερα θα ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με όλα τα όργανα του Σατανά, που προσπαθούν ΜΑΤΑΙΩΣ να υποτάξουν τον  ΛΑΟ του ΘΕΟΥ.  Τους ΑΙΩΝΙΟΥΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.



 
            ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. 
 Τα  σημερινά θέματα που ενδιαφέρουν τους Έλληνες, στρέφονται αυτή την χρονική στιγμή, γύρω από τις ξαφνικές εκλογές και γύρω από την προφητευόμενη “πολιτειακή ανωμαλία”. Θα μιλήσουμε αναλυτικά και γι’ αυτά, αλλά πριν από αυτά, πρέπει να πούμε μερικές μεγάλες αλήθειες,  που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, γιατί αυτές είναι οι  ρίζες και τα  θεμέλια του μεγάλου και ιστορικού έθνους των Ελλήνων.

Η αξία των Ελλήνων, σε όλους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Φυσικά στους τομείς που προάγουν το επίπεδο της ζωής των ανθρώπων. Είναι δε σε τέτοιο βαθμό αναγνωρισμένη,  που  ΠΟΛΛΟΊ ΛΑΟΙ και πολλές φορές ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ;Η απάντηση είναι πολύ απλή, αλλά και τόσο δύσκολο να την καταλάβουν.   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  όπως είπαμε και αποδείξαμε, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και σαν λαός του Θεού έχει κάποια ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΠΡΟΝΟΜΙΑ.  Είναι το ΜΕΓΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, να μπορεί να επικαλλείται την ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. Όταν λοιπόν την ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ την επικαλλούνται ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  για ΘΕΑΡΕΣΤΟ σκοπό, τότε μέσα από τους Έλληνες ΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ  και τα έργα τους γίνονται ΘΑΥΜΑΣΤΑ και ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ.  
 
 Αυτό μας το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ και ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ λέγοντας ΔΥΟ  ΦΡΑΣΕΙΣ, για ΑΥΤΑ τα ΘΕΪΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ που δίνει στον  λαό Του.

ΕΊΠΕ: “.....ό μένων έν εμοί κάγώ εν αυτώ, ΟΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΝ ΠΟΛΥΝ,  ότι χωρίς εμού, ου δύναστε ποιείν ουδέν”. (Ιωάν. ΙΕ - 5) (Όποιος μένει μαζί Μου είμαι και εγώ μαζί του. Και αυτός θα μπορεί να κάνει μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Γιατί αν δεν έχετε την δύναμη που πηγάζει από εμένα, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα, από τα μεγάλα και σπουδαία πράγματα)

Επίσης ΕΙΠΕ: “ (12)Αμήν αμήν λέγω υμίν, ο πιστεύων εις εμέ, τα έργα ά εγώ ποιώ κακείνος ποιήσει, και μείζονα τούτων ποιήσει, ότι έγώ προς τον πατέρα μου πορεύομαι.  (13) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΙΤΗΣΗΤΕ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΤΟΥΤΟ ΠΟΙΗΣΩ ,ίνα δοξασθή ο πατήρ εν τω υιώ.(14) Εάν τι αιτήσητε εν τω ονόματί μου ΕΓΩ ΠΟΙΗΣΩ. (Ιωάν. ΙΔ’ 12-14)
 Εδώ αν το εξηγήσουμε αναλυτικά θα μας πάρει πολλές σελίδες, αλλά το σημαντικό είναι πως ο Χριστός δίνει σε όλο τον λαό Του, το ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ να μπορεί να επικαλλείται την ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.
  Και  στους πιστεύοντες σε ΑΥΤΟΝ, για τους οποίους λέει: “πως θα μπορούν να κάνουν ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ αλλά και περισσότερα”.
 Και σε αυτούς που έχουν λιγότερη πίστη, για τους οποίους λέει: “ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να ζητήσετε στο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, για να δοξαστεί η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
 Αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν πίστη και για τους οποίους λέει:  “αν ΚΑΤΙ ζητήσετε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ εγώ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ” .

Προσέξτε γιατί στα “χέρια” μας κρατάμε την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ που κινεί το Σύμπαν και αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Και στις τρείς περιπτώσεις Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αναφέρεται στον λαό Του, δηλαδή στους βαπτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Σε αυτούς όμως που δεν έχουν πίστη λέει: “αν ΚΑΤΙ ζητήσετε.....” ενώ  στους ολιγόπιστους λέει: “ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ζητήσετε.....” Βασική όμως προϋπόθεση όλων των αιτημάτων, να είναι αυτά ΘΕΑΡΕΣΤΑ.Για να αποκτήσετε όμως λίγο και το “μέτρο” της πίστεως Χριστού, “ολιγόπιστο” χαρακτήρισε ο Χριστός τον απόστολο Πέτρο, όταν βυθιζόταν στα κύμματα  και πιάνοντας τον από το χέρι ο Χριστός του είπε: “ολιγόπιστε, πρός τί εδίστασες”;
Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ που σας ΠΑΡΕΧΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ Ο ΘΕΟΣ  και ΖΗΤΗΣΤΕ  “οτιδήποτε”  ή  “κάτι” στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  και ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.   Χρησιμοποιήστε το και θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ


 
Η “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” (ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ)  ΚΡΑΤΑΕΙ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η παρούσα χρονική στιγμή είναι για την πατρίδα μας ιδιαίτερα κρίσιμη, γιατί εισερχόμαστε σε μία νέα περίοδο πολιτικής  διακυβέρνησης, μετά το τέλος της λεγόμενης “μεταπολιτευτικής περιόδου”, που ξεκίνησε με την “επανάσταση του Πολυτεχνείου” και τελείωσε με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ξεπούλημα της Ελλάδος στο ΔΝΤ,  την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των Ελλήνων,  την διάλυση ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , καθώς και στην συρίκνωση και την υποβάθμιση των άλλοτε ένδοξων Ενόπλων Δυνάμεων.  Και όλα αυτά ενώ μας περιστοιχίζουν, Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί με ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και φέρνοντας εντός της Ελλάδος, εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, με φανερό τον κίνδυνο μιας Ισλαμικής εξέγερσης.

Αυτά προσέφεραν στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΕΛΛΑΔΑ οι Σατανιστές της Νέας Τάξης, που ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ  τις Ελληνικές Κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης.
Για να ΜΠΟΡΈΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  όμως ανενόχλητα όλα αυτά, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.  Ξέρετε, σε κάθε κράτος που λέγεται ότι υπάρχει “Ευνομούμενη Πολιτεία”, υπάρχουν διαφορετικές και ανεξάρτητες ΕΞΟΥΣΙΕΣ, όπως και πολλές ανεξάρτητες ΑΡΧΕΣ, για να ενεργοποιούνται ανεξάρτητα, και να ελέγχει η μία την άλλη, ακριβώς για να μην μπορεί να γίνει αυτή η ΔΙΑΛΥΣΗ των ΠΑΝΤΩΝ που έγινε στην ΕΛΛΑΔΑ.

Στην ΕΛΛΑΔΑ όμως ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και δεν ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Δεν αντέδρασε η Αντιπολίτευση.
Δεν αντέδρασε η Δικαιοσύνη και οι ανεξάρτητοι εισαγγελείς.
Δεν αντέδρασαν Ομοσπονδίες, Σωματεία και Συνδικαλιστές.
Δεν αντέδρασαν Ανεξάρτητες Αρχές.
Δεν αντέδρασε η Στρατιωτική Εξουσία.Δεν αντέδρασε ΟΥΤΕ η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος.
 ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ  ΟΙ  ΠΑΝΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ και  έδειχναν στον λαό πως διαφωνούν μόνο για να τον ΔΙΧΑΖΟΥΝ, ενώ όλοι τους εκτελούσαν συνειδητά ή ασυνείδητα (στην περίπτωση της Εκκλησίας) τις εντολές της Μασωνίας και του Σατανισμού.

 Ξεπουλήθηκαν οι Κυβερνήσεις, ξεπουλήθηκε η λεγόμενη “Αντιπολίτευση”, ξεπουλήθηκαν όλα τα σωματεία και οι λεγόμενοι “συνδικαλιστές”, ξεπουλήθηκε η Δικαιοσύνη, αλλά ξεπουλήθηκε και η ηγεσία των Ενόπλων δυνάμεων, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο έργο των Σατανιστών, που θέλουν την διάλυση και τον αφανισμό της Ελλάδος.

Διόριζαν  πάντα στις υψηλές θέσεις, δικούς τους ανθρώπους  και αν κάποιοι έντιμοι  δημιουργούσαν προβλήματα στο σύστημα,  τους ανάγκαζαν σε παραίτηση. Έτσι ανάγκασαν σε παραίτηση τους  δυο αληθινούς και έντιμους οικονομικούς εισαγγελείς,  κκ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, που ερευνούσαν δεκάδες υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων,  μεταξύ αυτών,  παράνομες δανειοδοτήσεις και επιχορηγήσεις εταιρειών,  τη λίστα Λαγκάρντ,  αλλά και τη  δανειοδότηση των κομμάτων.

Τους πίεζαν όλοι οι ανώτεροι τους  και από τους υφισταμένους τους,  κανένας δεν άκουγε τις εντολές που έδιναν. ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και παραιτήθηκαν.
Μετά από αυτούς ανάγκασαν σε παραίτηση και τον άμεπτο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Κολιοκώστα  που αντέδρασε άμεσα στις αποκαλύψεις που είδαν το φως  και σχετίζονται με την διαχείριση του μεγάλου σκανδάλου, σχετικά με την έρευνα για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
 Να μην ξεχνάμε πως αυτή η πλασματική διόγκωση του ελλείμματος, οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ και η διαλεύκανση της τα τίναζε την Κυβέρνηση και την  ΤΡΟΪΚΑ στον αέρα. 
Με λίγα λόγια, οι Σατανιστές, οι διεφθαρμένοι και οι ανθέλληνες  διορίζονται και ανεβαίνουν σκαλιά, ενώ οι έντιμοι Έλληνες αναγκάζονται σε παραιτήσεις.

Έτσι έχουν ξεπουληθεί τά πάντα σε ολόκληρη την Δημόσια διοίκηση, ΕΝΩ ΤΑ (εκπαιδευμένα) ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ  ΤΩΝ  ΜΜΕ, αλλά και τα “ΤΡΟΛΑΚΙΑ” του Σατανισμού κατηγορούν για όλα τον λαό, πως δεν αντιδρά και “κοιμάται”. Αλλά η δουλειά του λαού σε καιρό ειρήνης, είναι να κοιτάει το σπίτι του, τα παιδιά του και τις υποχρεώσεις του  και να  πληρώνει καθημερινά,  για να υπάρχουν, αλλά και να λειτουργούν όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί  και οι ανεξάρτητες εξουσίες του κράτους, για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες που ξεπουλήθηκε η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και οι εισαγγελείς έπαψαν να προασπίζονται τα συμφέροντα του κράτους; Τί να κάνουν που το ΣτΕ από ανώτατο ακυρωτικό Δικαστήριο, έγινε επικυρωτικό όργανο, παράνομων και Αντισυνταγματικών νόμων;
Τι να κάνει ο λαός που οι διορισμένοι στην ΕΛΣΤΑΤ κατ’ εντολή του Σατανισμού, διόγκωσαν το έλλειμμα της χώρας, για να παγιδέψουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ;
Τι να κάνει ο λαός που το ΤΑΙΠΕΔ  ξεπουλάει την Ελληνική περιουσία, αφού είναι όλοι διορισμένοι από τον Σατανισμό;
Τι να κάνει ο λαός που ο ΕΦΕΤ αφήνει ελεύθερες να πωλούνται όλες τις δηλητηριασμένες και καρκινογόνες τροφές;
Τι να κάνει ο λαός αν ο ΕΟΦ δεν ελέγχει τα φάρμακα που κυκλοφορούν και πωλούνται;
Τι να κάνουν οι Έλληνες πολίτες, που οι Τούρκοι βολτάρουν στο Σούνιο; Να πάρουν την ιδιωτική τους φρεγάτα και να τους εμποδίσουν; Ο λαός πληρώνει ολόκληρο Πολεμικό Ναυτικό. Τι να κάνει ο λαός, από την στιγμή που ξεπουλήθηκαν οι αρχηγοί του Ναυτικού και του Στόλου και με την σειρά τους έχουν διορίσει ξεπουλημένους διοικητές Ναυστάθμων και πλοίων;
 
Τί να κάνει ο λαός που τον ψεκάζουν με καρκινογόνες ουσίες, βαρέα μέταλα και ασθένειες; Δεν έχει ιδιωτικά μαχητικά, ούτε αντιαεροπορικά. Πληρώνει όμως ολόκληρη πολεμική αεροπορία για να τον προστατεύει. Τι μπορεί να κάνει ο λαός, που ξεπουλήθηκαν οι αρχηγοί της Αεροπορίας και έχουν διορίσει πουλημένους αρχηγούς στις πτέρυγες μάχης;  Τι μπορεί να κάνει ο λαός, που η πολεμική μας αεροπορία  αφήνει άγνωστα αεροπλάνα να μας ψεκάζουν και Τουρκικά μαχητικά να πετούν πάνω από τα νησιά μας;

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ  ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;
Αν σας πω με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συμβαίνει στην πατρίδα μας την Ελλάδα, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ  ΑΔΕΡΦΙΑ, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ.Σας λέω μετά λόγου γνώσεως πως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ΜΌΝΟ ΕΝΑ και πρέπει όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ.  Πρέπει να ενημερώνουμε και να διαδίδουμε στους Έλληνες αυτήν την γνώση της αλήθειας.  Πως όλος ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ είναι στα χέρια ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, που ελέγχονται και παίρνουν  εντολές από τον παγκόσμιο Σατανισμό.
Αν το διαδώσουμε , αυτό που θα πετύχουμε είναι πολύ μεγάλο. Γιατί όταν ο λαός έχει γνώση των πραγμάτων, είναι επιφυλακτικός και υποψιασμένος.  Τότε αναγκάζονται όλοι αυτοί οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, να μειώνουν την επιθετικότητα τους απέναντι στην Ελλάδα και στο λαό, για να μην φανερώνουν τον “λύκο” που κρύβουν μέσα τους, γιατί ότι και να κάνουν ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΑΟ  τον φοβούνται.

  Αλλά αν το διαδίδουμε, παράλληλα ενημερώνονται και Έλληνες πατριώτες  που είναι μέσα στον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και βρίσκονται σε κατώτερες θέσεις,  ειδικά μέσα στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.  Αυτοί  δεν είναι ούτε ανθέλληνες ούτε προδότες,  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  πως  ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, που ελέγχονται για προδοσία.
 Οι Σατανιστές και οι πουλημένοι Προδότες, δεν είναι φυσικά  περισσότεροι από τους Έλληνες πατριώτες, αλλά κρατάνε τις διοικητικές και αρχηγικές θέσεις, του Στρατού της Δικαιοσύνης και του Κράτους,  αφού τους διορίζουν για αρχηγούς, οι Σατανιστές και διεφθαρμένοι πολιτικοί φίλοι τους. 
Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα στις Ένοπλες Δυνάμεις και θα αναλάβουν Έλληνες Πατριώτες την διοίκηση του Ελληνικού Στρατού, πριν μας παραδώσουν οι προδότες “στεγνά” στους Τούρκους.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, είναι να διαδίδουμε τα σχέδια και την υποκρισία τους και έτσι να τους αναγκάζουμε να κρύβουν τον “λύκο” που έχουν μέσα τους. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,  ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Κερδίζουμε χρόνο και περιμένουμε τα λάθη τους.

 
Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ”Και τώρα  μέσα σε αυτό ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ.
Στις 25 Ιανουαρίου θα πάμε να ψηφίσουμε στις ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και νομίζω ελάχιστοι από το εκλογικό σώμα, μπορεί να γνωρίζουν τον εκλογικό νόμο που ισχύει σε αυτές τις εκλογές, τις ιδιαιτερότητές του αλλά και τις παγίδες του. Και μιλάμε για παγίδες που παγιδεύουν το εκλογικό σώμα.  Παγιδεύουν αυτόν τον “κυρίαρχο λαό”, που μόνο “κυρίαρχος” δεν είναι.
 
Πρέπει να γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα δεν έγιναν ποτέ, ούτε Δημοκρατικές ούτε αληθινές εκλογές.  Δημοκρατικές δεν ήταν ποτέ αφού δεν υπήρξε ποτέ άντιπροσωπευτικό και Δημοκρατικό εκλογικό σύστημα. Ή κάθε κυβέρνηση  το άλλαζε όπως την βόλευε, με ακραία περίπτωση το 89-90 που ο εκλογικός νόμος πριμοδοτούσε με έδρες όχι το πρώτο αλλά το δεύτερο κόμμα.
Εκτός όμως από Δημοκρατικές δεν ήταν και ποτέ νόμιμες, αφου πάντα έρχονταν πολλοί ψήφοι με τσουβάλια, προς όποιο κόμμα είχαν αποφασίσει να βγάλουν. Το παράδοξο ήταν πως ενώ το γνώριζαν όλοι, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε το κόμμα που αντί για κυβέρνηση, πήγαινε στην αντιπολίτευση. Το αντίθετο μάλιστα. Αποδέχόταν το αποτέλεσμα.
Αυτό έγινε και φανερά αντιληπτό, σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η μία ήταν τον Απρίλιο του 2000 και η άλλη  για να ξέρετε ήταν οι προηγούμενες εθνικές εκλογές το 2012.  Άλλα ήταν τα πρώτα κόμματα,  αλλά όπως είδατε δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Όλοι πήγαν στην θέση που τους έβαλαν.
 Επίσης υπάρχουν πολλά  άτομα των εφορευτικών  επιτροπών, που  είναι μόνιμα και “δικά” μας.  Γνωρίζω άτομα που είναι εφορευτική επιτροπή σε όλες τις τελευταίες εκλογές, σε διαφορετικά όμως εκλογικά κέντρα.

Από το 2004 που το σχέδιο διάλυσης και αρπαγής της Ελλάδος μπήκε στην τελική του ευθεία, η κάθε καινούργια Κυβέρνηση φέρνει την χώρα όλο και πιο κοντά στην διάλυση και το γενικό ξεπούλημα υπό την απειλή της χρεοκοπίας.
Μικρή εξαίρεση αποτέλεσε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, που δεν κινήθηκε 100% στην κατεύθυνση που του υπέδειξαν, αλλά έκανε και κάποια δικά του “ανοίγματα”, μέχρι την στιγμή που ειδοποίησαν την προσωπική του ασφάλεια, να ερευνήσει ένα συγκεκριμμένο σπίτι, 350 μέτρα μακριά από το δικό του στην Ραφήνα. Εκεί βρήκαν ένα εγκατεστημένο “sniper” και το μήνυμα ήταν σαφές. Ο Καραμανλής παρέδωσε την Κυβέρνηση στο ......ΔΝΤ.Δεν έχει υπάρξει καμία Κυβέρνηση, που να μην ελέγχεται από τις μαύρες στοές του Σατανισμού.  Από τον την εποχή της Ελληνικής επαναστάσεως του 1821, τον ΛΟΡΔΟ ΒΥΡΩΝΑ και τον ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ μέχρι σήμερα.  H υπογραφή της «Συνθήκης του Λονδίνου» της 6-7-1827 (υπό την αιγίδα του…Μασωνικού Jahbulon!)  ιδρύει το πρώτο του ευρωπαϊκό προτεκτοράτο. Το… ελλαδικό κρατίδιο. Από τότε μέχρι σήμερα, η Ελλάδα ελέγχεται από τον Σατανισμό και την “μεγάλη ΣΤΟΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ”.
 Ο Ιωάννης Καποδίστριας μόλις κατάλαβε πως ο μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα ήταν οι Σατανικές στοές, αποφάσισε να κυνηγήσει ως παράνομη οργάνωση την ΜΑΣΩΝΙΑ. Εκδίδει την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 4286 Της Ελληνικής Πολιτείας και ΔΙΑΤΑΖΕΙ την διάλυση των ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ. Η συγκεκριμμένη Εγκύκλιος εκδώθηκε 22 Αυγούστου του 1831. Ο Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονείται μετά από ένα μήνα στις 27 Σεπτεμβρίου του 1831.
Αυτή η αναφορά γίνεται για να ξέρουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
H σημασία των εκλογών όμως για τον Σατανισμό και την μεγάλη ΣΤΟΑ της Ελλάδος είναι καθοριστικής σημασίας και όχι βέβαια επειδή “καίγονται” για το τί θα ψηφίσουμε, αλλά επειδή μετά από τις εκλογές,  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, με το άλλοθι ότι το ψήφισε ο λαός.

Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ  ΣΤΗΜΕΝΗ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.  Ότι και να ψηφίσουμε, αυτοί θα πάρουν την ψήφο του λαού, θα την “μαγειρέψουν” λίγο, και θα φτιάξουν την κυβέρνηση που θέλουν. Αν δεν μπορούν να “μαγειρέψουν” αυτοδυναμία θα την φτιάξουν ενώνοντας “δεξιούς” και “αριστερούς”. Η για να ακριβολογούμε θα ενώσουν εχθρούς της πίστεως και της πατρίδος.
 Ο  Βενιζέλος, ο Τσίπρας,  ο Σαμαράς, ο Κουβέλης, ο Παπανδρέου, ο Θεοδωράκης,  είναι πρόεδροι κομμάτων, που κάποιοι έχουν δηλώσει δημοσίως τις αντιχριστιανικές και τις αντιπατριωτικές τους απόψεις. Άλλοι φιλοξενούν στα κόμματα τους,  γνωστούς αντιχριστιανούς και ανθέλληνες  και άλλους τους είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια, τι ρόλο έπαιξαν.
Μιλάνε δημοσίως μόνο για χρέος και μόνο για χρήμα, χρήμα, και χρήμα. Αυτό βέβαια για να ξεγελάσουν άλλη μία φορά τους Έλληνες που τρέχουν πίσω από το χρήμα , όπως ο γάϊδαρος πίσω από το καρότο, ενώ ο στόχος των Σατανιστών είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας και η Πατρίδα. Και αυτό φυσικά είναι το ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ των παραπάνω υποψηφίων. Μισούν και την Θρησκεία μας και την Ελλάδα και το έχουν δηλώσει.
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, κατά τις υποδείξεις του Σατανισμού και της ΣΤΟΑΣ.   
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Ότι και να ψηφίσουμε είναι γι’ αυτούς το ίδιο.Αν ψηφίσουμε οποιονδήποτε από τους παραπάνω υποψηφίους είναι το ίδιο. Γιατί θα κάνουν μεταξύ τους μία ίδια ανθελληνική κυβέρνηση.
Αν ψηφίσουμε λευκό, ή άκυρο είναι το ίδιο, γιατί αυτοί οι ψήφοι δεν καταμετρούνται και ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος. Βέβαια αν τα λευκά περάσουν το 50% με βάση το Σύνταγμα και την αρχή της δεδηλωμένης, κάτι μπορεί να γίνει, αλλά είναι ουτοπία, να πιστεύει κάποιος ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί αν τα λευκά δεν περάσουν το 50% και μείνουν στο 45%, τότε κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το πρώτο κόμμα.
Αν ψηφίσουμε μικρότερα κόμματα και αυτά δεν περάσουν το 3% στην επικράτεια, πάλι είναι το ίδιο, γιατί δεν προσμετρώνται στο αποτέλεσμα, αφού αυτοί οι ψήφοι δεν θα κερδίσουν καμία  βουλευτική έδρα. Πάλι ανεβαίνουν τα ποσοστά του πρώτου κόμματος και παίρνει εκείνο τις έδρες.
Αν απέχουμε και δεν ψηφίσουμε καθόλου, αφού ότι και να ψηφίσουμε τους βολεύει, πάλι είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το πρώτο κόμμα,  αφού τα ποσοστά του θα καταμετρηθούν, με βάση το όποιο ποσοστό συμμετοχής  και όχι με  βάση το εκλογικό σώμα.
Δηλαδή αν έχουμε 10.000.000 εγγεγραμμένους και ψηφίσουν τα 5.000.000, αν λάβει το πρώτο κόμμα 2 εκατ. Ψήφους έχει πάρει το 40% και κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ενώ αν ψηφίσουν όλοι, τότε έχει 20%. Αλλά και αν το ποσοστό συμμετοχής είναι κάτω του 50%, δεν υπάρχει ούτε στο Σύνταγμα, ούτε στον εκλογικό νόμο, καμία διάταξη που να προβλέπει την ακύρωση των εκλογών. Είναι φτιαγμένος κατά το Αμερικάνικο σύστημα που ψηφίζει το 20% και βγάζει κυβερνήσεις.
Τα ποσοστά που μας παραμυθιάζουν με τις δημοσκοπήσεις, είναι σωστά, αλλά δεν λένε στον κόσμο ότι ανταποκρίνονται στο 35% των πολιτων που απαντούν. Γιατί οι υπόλοιποι τους ρίχνουν μπινελίκια. Παίρνουν το 35% λοιπόν ως σύνολο και δείνουν τα ποσοστά που βλέπουμε.
 
ΤΙ ΛΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;Θα πω με βεβαιότητα  ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ και θα την εξηγήσω.
Όσοι γνωρίζουν στην Ελλάδα τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και τον έλεγχο που ασκεί η μεγάλη ΣΤΟΑ της Ελλάδος, ΞΕΡΟΥΝ πως σε όλες τις εκλογές,  ποτέ δεν είχαμε Ως ΕΠΙΛΟΓΗ, μια ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 
Πάντα λοιπόν ψηφίζαμε κατά το “μη χείρον βέλτιστον” και φυσικά ψηφίζαμε πάντα, αφού και κατά το Σύνταγμα είναι υποχρεωτική η ψήφος, ακριβώς για να μην μπορεί να βγαίνει κυβέρνηση με μικρή συμμετοχή, αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για ακύρωση εκλογών, λόγω χαμηλής συμμετοχής.
Καταρχήν λοιπόν ψηφίζουμε όλοι.
Όπως είπαμε ιδανική λύση δεν υπάρχει. Οπότε αυτό που “ψάχνουμε”,- αφού ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πλέον και το σχέδιο τους, αλλά και την ΠΑΓΙΔΑ τους-, είναι να εμποδίσουμε και να δυσκολέψουμε τα σχέδιά τους.

Αυτό για να γίνει πρέπει  στις εκλογές, να μπορέσουμε να τους κόψουμε όσο περισσότερες βουλευτικές έδρες μπορούμε. Ο στόχος μας πρέπει να  είναι, να διατηρήσουμε στην Ελλάδα, ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ κατάσταση της Κυβέρνησης-Ακυβερνησίας.
Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή υπάρχει, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει νέα σκληρά μέτρα, ούτε να κόψει συντάξεις, ούτε να προβεί σε κατασχέσεις περιουσιών για χρέη. Ούτε να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία.  Με λίγα λόγια, αυτή η κυβέρνηση είναι ότι καλύτερο για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ “ΠΑΓΩΣΕΙ”  και περιμένουν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να τα “ξεπαγώσει” και να ΠΑΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Δεν έχουν ΠΑΓΩΣΕΙ τα πράγματα όμως μόνο στην Ελλάδα. Έχουν ΠΑΓΩΣΕΙ σε όλο τον κόσμο, ειδικά οι εστίες του Γ’ παγκοσμίου πολέμου.Από την αρχή  του Δεκέμβρη  που ανακοινώθηκε η αμφίβολη ψήφιση για πρόεδρο Δημοκρατίας,  ουσιαστικά ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  και μέχρι να υπάρξει ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, για να ξεκινήσει πάλι Η ΔΙΑΛΥΣΗ της Ελλάδος,  όλες οι εστίες πολέμου  στον κόσμο, παραμένουν ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ, γιατί όπως έχω γράψει σε άλλο άρθρο, δεν θέλουν να ξεκινήσουν  τον παγκόσμιο πόλεμο, πριν διαλυθεί η Ελλάδα( ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ  ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,  γιατί θα δουν πως τα πράγματα μπερδεύουν στην Ελλάδα και δεν θα έχουν άλλο χρόνο.)

Για να διατηρήσουμε λοιπόν αυτήν την ΑΔΡΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και αυτό το “ΠΑΓΩΜΑ”πρέπει στις εκλογές να τους κόψουμε πολλές έδρες, ώστε να πρέπει να ενωθούν πολλοί, για να κάνουν κυβέρνηση, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι. Την χρεοκοπία της χώρας δεν θα την γλυτώσουμε, γιατί είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι με διαλυμένη οικονομία. Μας κρατάνε στη ζωή με “ενέσεις” ρευστότητας, επειδή υπάρχει ακόμα Δημόσια Περιουσία που δεν έχει ξεπουληθεί σε ιδιώτες  και ΕΙΔΙΚΑ η ΔΕΗ και η  ΕΥΔΑΠ. (ενέργεια και νερό. Βασικά αγαθά ελέγχου των ανθρώπων)

Στόχος μας λοιπόν να κρατήσουμε αυτήν την ΑΔΡΑΝΗ κατάσταση της Κυβέρνησης-Ακυβερνησίας. Για να γίνει αυτό καταρχήν ψηφίζουμε όλοι και καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Καμία αποχή, καμία λευκή, καμία άκυρη. Όλα αυτά δουλεύουν υπέρ του πρώτου κόμματος και του ανεβάζουν τα ποσοστά.
Οι επιλογές ψήφου τώρα που έχουμε, για να μπορέσουν να μεταφραστούν σε κοινοβουλευτικές έδρες, πρέπει να είναι σε κόμματα που θα περνάνε τη βάση του 3%, και να μην συνεργαστούν σε μία ανθελληνική συγκυβέρνηση, Γιατί αν δεν περάσουν το 3% ανεβάζουν τα ποσοστά στο πρώτο κόμμα. Οι επιλογές λοιπόν είναι τρείς και ψηφίστε όπου σας πηγαίνει πιο κοντά ιδεολογικά. Και στα τρία κόμματα η ψήφος δεν πάει χαμένη, γιατί θα μεταφραστεί σε αντιμνημονιακές έδρες.

Ξαναλέω πως ψηφίζουμε το “μη χείρον βέλτιστον” για να εμποδίσουμε το Σατανικό τους σχέδιο, το  ξεπούλημα της χώρας και τα νέα επώδυνα μέτρα. Σε αυτήν την περίπτωση η ψήφος πηγαίνει ή στο ΚΚΕ που θα γίνει κοινοβουλευτική έδρα και δεν θα συνεργαστεί με κανέναν,  ή στην Χρυσή Αυγή που πάλι θα γίνει έδρα χωρίς να συνεργαστεί με κανέναν, ή στους Ανεξάρτητους Έλληνες, που πιθανόν να συνεργαστούν με Σύριζα, αλλά αυτοί ορκίζονται στο Σύνταγμα και στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί ο Σύριζα, ό Σατανιστής πρόεδρος του  και η αντεθνική του συνιστώσα, να βλάψουν θανάσιμα την Ελλάδα. 

Είμαστε Χριστιανοί αλλά είμαστε και ενεργοί πολίτες. Δεν ψηφίζουμε παθιασμένα, αλλά με γνώση και λογική, γιατί οι αλλάγές στους εκλογικούς νόμους που κάνουν συνέχεια, δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικές  παγίδες.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την πολιτική ανάλυση και το σκεπτικό της, ας ψηφίσει ότι νομίζει. Όποιος πάλι την ζωή, την προσεγγίζει μόνο Οικονομικά, αυτός  “τρώει” πάντα την φόλα που του πετάνε και δηλητηριάζεται. Αυτός θα ψηφίσει ακόμα και τον Διάβολο, αν του τάξει χρήμα.
Και ο Διάβολος έρχεται, και δεν έρχεται κρυφά. Έρχεται φανερά. Ο Αλέξης Τσίπρας   το είπε άμεσα και καθαρά. Αναζητά συμμαχίες και ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ . Δηλαδή πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος, για να μην το καταλαβαίνει;  Ο Χριστός είπε για τους Εβραίους: «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε»  (Ιω. 8,44). Όλη αυτή η επίθεση που δεχόμαστε είναι από τον Διάβολο, και υπάρχουν Έλληνες Χριστιανοί που θα τον ψηφίσουν και για Κυβέρνηση;  Από κει και ύστερα τις συνέπειες των επιλογών τους, αυτοί θα τις λουστούν. Όταν ανοίξεις την πόρτα σου και βάλεις μέσα στο σπίτι σου κάποιον άγνωστο, που σου είπε πρώτα ότι είναι Σατανιστής, όταν θα ουρλιάζεις για ΒΟΗΘΕΙΑ κανείς δεν θα σε ακούει.  

 Hδη υπάρχει και “ΣΥΜΦΩΝΙΑ” για την εκλογή του προέδρου, αν υπάρξει επόμενη κυβέρνηση, γιατί έχουν συμφωνήσει όλοι οι Συριζαίοι, για να μην αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα των 180 ψήφων, να προτείνουν  άτομο φιλικό προς την ΝΔ και ήδη έχουν ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.  Αλλά και αυτός να μην είναι επειδή τώρα το είπαμε, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ  που θα συμφωνεί από πρίν και η ΝΔ.
         
   ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ –“ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ”
Αν θέλετε να δείτε βιντεάκια υπάρχουν πολλά.
          
  Από κει και πέρα ο καθένας ας επιλέξει τους συμμάχους του. Βέβαια δεν υπάρχουν δυνάμεις του Χριστού στην πολιτική ζωή και αυτή την ΕΛΛΕΙΨΗ την ζούμε. Αλλά είναι πολύ διαφορετικό να σε κοροϊδεύει κάποιος και να υποκρίνεται τον Χριστιανό ζητώντας την ψήφο σου ενώ είναι Σατανιστής  και διαφορετικό να στο λέει στη μούρη, πριν τον ψηφίσεις.
            Στην πρώτη περίπτωση που υποκρίνεται και σε κοροϊδεύει, αυτός έχει την ευθύνη ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.  Αυτό δεν αλλάζει γιατί είναι νόμος του Θεού.Στην δεύτερη περίπτωση όμως, που στο λέει πριν τον ψηφίσεις, την ευθύνη την ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ και ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και όχι αυτός, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.  ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
ΝΟΜΙΖΩ  ΕΙΠΑΜΕ  ΠΟΛΛΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΕΣ  ΣΗΜΕΡΑ και δεν γνωρίζω αν τις αντέχουμε τόσες μαζεμένες.   Βέβαια μέσα σε αυτήν την ζούγκλα της καθημερινής πλάνης,  αυτό το μήνυμα ήρθε σαν ένα ξένο σώμα.  Αναρωτηθείτε όμως ποιό είναι το ξένο στην ζωή μας; Είναι αυτό το μήνυμα, ή αυτά που μας βομβαρδίζουν καθε μέρα;
Τα μηνύματα που λάβαμε είναι πάρα πολλά και όσες φορές και να διαβαστεί, κάθε φορά θα διαβάζετε και κάτι καινούργιο. Αν  ιεραρχίσω τα μηνύματα,  θα έλεγα πως το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι να γνωρίσουμε και να αντιληφθούμε, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ που έχουμε ως ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και είναι η ΕΠΊΚΛΗΣΗ της ΘΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, που μας το έδωσε επειδή ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,  εντελώς ελεύθεροι ,  χωρίς καταναγκασμούς  και χωρίς να  δούμε μπροστά μας ΟΥΤΕ τον ΙΔΙΟ, ούτε τα μεγάλα  θαύματα ΤΟΥ, ούτε την ανάσταση του τεσσάρων ημερών νεκρού Λαζάρου, αλλά ούτε και τον ΙΔΙΟ ΑΝΕΣΤΗΜΕΝΟ όπως τον είδαν οι μαθητές Του και ο Θωμάς.  «Ότι εώρακάς με πεπίστευκας· μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες» (Ιωάν. κ΄ 20).

Είμαστε ένας ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΟΣ και αυτό να κρατήσετε.
Ο καθένας από μας είναι ένα μικρό κομμάτι “μαγιάς”, που μπορεί ακόμα και μόνο του να “ξαναζημώσει” όλη την ανθρωπότητα. ΈΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ που έχουμε ΜΌΝΟ ΕΜΕΙΣ  και που δεν μπορεί κανένας, ούτε να μας το πάρει, ούτε να το νικήσει. 
 Αυτό το γνωρίζουν και το τρέμουν ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Γι’ αυτό πιστεύω πως από σήμερα αρχίζουν να ζουν τον χειρότερο ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.  Μπορούμε εύκολα να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΠΙΣΤΗ μας από τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ, αλλά και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ. Αρκεί να επικαλεσθούμε την ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, και να την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Ζητησέ το και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.13) Και ότι άν αιτήσητε έν τώ ονόματί μου, ΤΟΥΤΟ ΠΟΙΗΣΩ ,ίνα δοξασθή ο πατήρ εν τω υιώ.  (Ιωάν. ΙΔ’- 13)
(14) Εάν τι αιτήσητε εν τω ονόματί μου ΕΓΩ ΠΟΙΗΣΩ. (Ιωάν. ΙΔ’-14)
Εύχομαι αυτή η Χρονιά να φέρει και την ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου