Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ:”ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ-ΕΜΠΛΕΞΑ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ”!-ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ:”ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ MERCEDES ΚΑΙ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ-ΕΜΠΛΕΞΑ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ”!-ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟS7-Toyota-et-Mercedes-tres-forts-en-terme-de-relation-clientele-40371Το όνειρο να αποκτήσει ολοκαίνουργια και αξιόπιστα αυτοκίνητα μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα σε παγίδα θανάτου, μέσα στην οποία-όπως καταγγέλει ο αναγνώστης του makeleio.gr-φέρεται να σώθηκε από καθαρή τύχη!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Κος Παναγιώτης Σπίνουλας,  έζησε μια ιστορία τρόμου που θα μπορούσε να είναι και μέρος σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας που γράφτηκε κάτω από τις πολυδιαφημισμένες λαμαρίνες των οχημάτων του, που ανήκουν σε δύο από τις πλέον διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.Οι καταγγελίες αφορούν συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα των εταιρειών:MERCEDES-BENZ-DAIMLER  και TOYOTA MOTOR CORPORATION.
Οι καταγγελίες του Παναγιώτη Σπίνουλα για αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους , Smart Pure και Τoyota Aygo ,συνθέτουν το παζλ της πραγματικά απίστευτης ιστορίας που έχει πάρει ήδη τον δρόμο της ελληνικής δικαιοσύνης.
Σας παραθέτουμε τα γεγονότα ,όπως τα περιγράφει ο καταγγέλλων- για την βλάβη του εγκεφάλου στο Smart Pure που προκαλούσε εν κινήσει το σβήσιμο του κινητήρα του καθώς και την μη ενεργοποίηση του αερόσακου κατά την σοβαρή πρόσκρουση του Τoyota Aygo σε τροχαίο ατύχημα:
“Κυρίες Κύριοι,
Κυκλοφορούν αυτοκίνητα (ελαττωματικά) και δεν το ξέρουμε…;;; Αν διαπιστώσουμε την παραμικρή δυσλειτουργία πρέπει να επισκεφτούμε το συντομότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο αν έχουμε αυτοκίνητο της “TOYOTA MOTOR CORPORATION” η της “ MERCEDES-BENZ-DAIMLER” και να ζητήσουμε να μας δώσουν πιστοποίηση, που να μας πιστοποιεί εγγράφως ότι το δικό μας αυτοκίνητο δεν συγκαταλέγετε σε αυτά που ενδεχομένως μπορεί να ακινητοποιηθούν εξαιτίας άγνωστης βλάβης αν πρόκειται για την “MERCEDES-BENZ-DAIMLER ”.
Όπως επίσης αν πρόκειται για αυτοκίνητο της “TOYOTA MOTOR CORPORATION” ότι, δεν θα κολλήσει το γκάζι ή ο επιταχυντής, ότι θα λειτουργήσει το σύστημα ασφάλειας (αερόσακοι και ζώνες ασφαλείας) σε περίπτωση που παραμορφωθεί ο διαμήκης άξονας (κοινώς σασί) εξαιτίας ατυχήματος.
Οι συγκεκριμένες εταιρείες “MERCEDES-BENZ-DAIMLER” & “TOYOTA MOTOR CORPORATION” πρέπει εγγράφως να μας επιβεβαιώσουν ότι δεν κυκλοφορούμε με (ελαττωματικό) αυτοκίνητό τους. Εάν δεν σας δώσουν εγγράφως πιστοποίηση θα έπρεπε να προβληματιστείτε, εμένα με έχουν μπλέξει σε εξαντλητικούς δικαστικούς αγώνες μέχρι να αποσιωπηθεί το θέμα ασφαλείας που έχουν με τα οχήματά τους οι δισεκατομμυριούχοι κατασκευαστές αυτοκινήτων “MERCEDES-BENZ-DAIMLER” & “TOYOTA MOTOR CORPORATION”.
Συνεχίζω να ενημερώνω όσους Έλληνες μπορώ ότι τα αυτοκίνητα της MERCEDES-BENZ-DAIMLER & της TOYOTA MOTOR CORPORATION παρουσιάζουν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ…….!!!!
Δεν είναι πραγματικά άξιον απορίας το γεγονός ότι ακόμα κανένας από τους Έλληνες δημοσιογράφος δεν θίγει το θέμα στην Ελλάδα….; Πόσους ακόμα Έλληνες πολίτες θα αφήσουν να θυσιαστούν οι μάχιμοι δημοσιογράφοι ….; Πόσο ακόμα θα αποσιωπούν….; Ποιόν φοβούνται…;
Δεν παραδέχτηκαν οι εταιρείες και ομολόγησαν στο Υπουργείο Μεταφορών η μεν MERCEDES-BENZ-DAIMLER δια του εκπρόσωπου τους τεχνικού επιθεωρητού κ. ΓΟΥΛΑΡΑ και η δε TOYOTA MOTOR CORPORATION δια του εκπρόσωπου τους τεχνικού επιθεωρητού κ. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ……; Επιθεωρητές που έχουν ειδική κατάρτηση σε θέματα ασφαλείας τους ξεσκέπασαν και προσπάθησαν να ενημερώσουν το Ελληνικό κράτος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές με κίνδυνο την απόλυσή τους και την δίωξή τους τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους , με θάρρος θυσιάστηκαν για το καλό του δημόσιου συμφέροντος όπως είναι η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.
Τι άλλο περιμένουν…; Μήπως την απόφαση των ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ…; Σύντομα ελπίζω να εκδώσουν απόφαση αφού κινδυνεύει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας αφού όσοι οδηγούν αυτοκίνητα της MERCEDES-BENZ-DAIMLER & της TOYOTA MOTOR CORPORATION κινδυνεύουν ΘΑΝΑΣΙΜΑ στην Ελλάδα γιατί όσο αφορά τα μνημόνια και τις νέα μεθόδους των αντιδημοκρατικών καταδιώξεων, αυτά…. Εφαρμόζονται άμεσα, πιστά με μεγάλη ευλάβεια και πειθαρχία, χωρίς αναβολές και παρεκκλίσεις…. Τιμωρούνται μέχρι εξόντωσης οι φιλήσυχοι άνεργοι και οι οικογένειές τους, αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν φυλακίζονται και καταδικάζονται ή τους ανοίγει το κεφάλι (κάποιος) πιστός φύλακας του δημόσιου αγαθού που είναι η ασφάλεια δηλ. η διαφύλαξη πάση θυσία της ασφάλειας των έντιμων , φιλήσυχων, νομοταγών πολιτών….!!!!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας
Το makeleio.gr παραθέτει-αλλά δεν υιοθετεί τις καταγγελίες- των οποίων η ορθότητα θα αναδειχθεί στην διακαιοσύνη.
Προσφέρουμε το δημοσιογραφικό βήμα μας στις αυτοκινητοβιομηχανίες ,τις οποίες καταγγέλλει ο αναγνώστης μας, για να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους για τα γεγονότα.
Σας παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα που μας κοινοποίησε ο Κος Σπίνουλας σχετικά με την διαμάχη του με τις δύο αυτοκινητοβιομηχανίες και τους αντιπροσώπους τους:
minisi-mercedes-1-ok
minisi-toyota-ok
1η-Βεβαίωση-toyota-ok
Πραγματογνωμοσύνη-ΤΕΕ-001-ok

καταγγελια-MERCEDES-1-3-001-ok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου