Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ

«Φίλει την πατρίδα καν άδικος η» (Ν αγαπάς την πατρίδα ακόμη κι αν είναι άδικη)!!
Πατρίδα είναι τα λευκασμένα κόκκαλα των παππούδων . μας,  πατριδα είναι τα λειψανα των αγιων μας που κοσμουν ολη την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..., στις αετοράχες και τα διάσελα των αγώνων. Πατρίδα είναι τα εικονίσματα στην εκκλησιά του χωριού μας.
Αυτή είναι η πατρίδα μας, η «ώδε μένουσα πόλις» και αυτήν την αγαπούμε.
Όσοι αγαπούν την πατρίδα μας, αυτό το πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού του, τη θάλασσα και το φως του ήλιου,την ευωδιά του ...θυμιάματος,θλίβονται και πικραίνονται για το τωρινό κατάντημά της.                                      Τα συμπτώματα της σήψης και της διάλυσης είναι εμφανέστατα. Κράτος – ζήτουλας της οικουμένης, τετρομαγμένο και δανειοσυντήρητο, πολίτες, ένας ολόκληρος λαός, πανικοβλημένοι, απογοητευμένοι αλλά και τόσο νωθροί!!!!!
  Φυσικα σαν λαος εχουμε κι εμεις τις ευθυνες μας..!    ΘΑΜΠΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ,ΣΑΝ ΛΑΟΣ...ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!   ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ..ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ..ΚΑΙ ...ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ[ΧΡΗΜΑ]!!                                                           Ομως δεν παύει να είναι η πατρίδα μας, ο τόπος των πατέρων μας, είμαστε γραμμένοι στα μητρώα της, της ανήκουμε, δεν μας ανήκει. Είμαστε παιδιά της και κανένα παιδί δεν απαρνιέται την μάνα του, γιατί έτυχε να ξεπέσει, να χάσει τα πλούτη της, τα φτερά της τα πρωτινά, τα μεγάλα.
ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ  ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ..,ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ..!!ΑΜΗΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου