Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Αγαπητοί,αδελφοί,χαίρετε εν Κυρίω!Όπως το περιμέναμε,φαίνεται πως τώρα ξεκινά μεγαλύτερος και πιο ύπουλος διωγμός κατά της Ορθοδοξίας μας,δηλ.να εκκλησιαζομαστε με μάσκα,η να βλέπουμε στους ναούς μας τους άλλους με μάσκα.Ο λαός ήδη διχάζεται,φοβάται τα πρόστιμα και λυπάται αφόρητα για την προδοσία αυτή,διότι έχει μάθει να εκκλησιάζεται και να κοινωνεί σαν Ορθόδοξος Χριστιανός. 

Ομως,πρέπει να καταλάβουμε πρώτον πως υπάρχει διωγμός και αν δούμε ότι η διοικούσα εκκλησία το αποδεχεται(έτσι φαίνεται ήδη)να καταλάβουμε ότι οι ναοί μας δυστυχώς έχουν καταληφθεί από μια κρατική εκκλησία που υποτάσσεται σε νόμους αντίχριστους,άρα πρέπει σύσσωμοι να διαμαρτυρηθούμε! 

Οι καλοί ιερείς να απαιτήσουν να λειτουργούν υπαίθρια χωρίς μάσκες,όπου αυτό είναι δυνατόν,αλλιώς πρέπει να μην πηγαίνουμε πια στους ναούς,άχρι καιρού.Τωρα η κατάσταση είναι έκτακτη,θα κάνουμε  υπομονή,ας στερηθούμε για λίγο...

Ο Χριστός μας βλέπει τον αγώνα μας να κρατήσουμε την αλήθεια.Η ομολογία καθαρίζει και τις αμαρτίες μας,η καθαρή ομολογία,με θυσία για τον Χριστό!Όπου υπάρχουν κρυφές λειτουργίες εκεί θα πηγαινουμε,η θα παρακαλούμε τους καλούς ιερείς να έρχονται κρυφά να μας εξομολογουν και να μας κοινωνουνε! 

Ας έχουμε χαρά!!!Ολίγοι οι εκλεκτοί ,που θα βαδίσουν την τεθλιμμενη οδό!Οι άγιοι μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα έρθουμε πάλι στις κατακόμβες!Ας αντισταθούμε με παρρησία και θάρρος απομακρυνόμενοι ,όσο χρειαστεί,από την βλασφημία και την αίρεση που έχει καταλάβει την Εκκλησία μας,δηλ.τον Οικουμενισμό,μην έχουμε σχέσεις με επισκόπους και ιερείς που συμφωνούν με το νόμο του διαβόλου. 

Μην έχετε αμφιβολία αδελφοί ,ότι οι ελάχιστοι και διωκόμενοι πιστοί θα κρατήσουν την Εκκλησία!Με νηστεία και παρακλήσεις κατ οίκον,θα μας αξιώσει ο Θεός να περάσουμε κι αυτή τη δοκιμασία για την αγάπη του!Η Θεία Χάρις θα δείτε πόσο έντονα θα σας σκεπάζει!

Όχι λοιπόν σε ναούς που φορούν μάσκες!!!Αυτή είναι η καθαρή στάση όσων θέλουν να κρατήσουν ανόθευτη την πίστη!!Η Παναγία μας να μας σκεπάζει και ενδυναμώνει!Καλον αγώνα!

~ Ιερομ.Ευφροσυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου