Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ, ΔΟΞΕΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΥ 1971. ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ, ΔΟΞΕΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΥ 1971. ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΑΜΑΡΑ-panathinaiko-xoynta

http://www.makeleio.gr/?p=115922

Απίστευτη πολιτική εκμετάλλευση σε μια εξαιρετικά μέτρια(σαν τον καφέ που πίνουμε το πρωί οι καπνιστές) εμφάνιση της Εθνικής ομάδας επιχειρείται τις τελευταίες ώρες στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τους Αφρικανούς της Ακτής Ελεφαντοστού που σφαγιάστηκαν από τη διαιτησία στο 93 με ένα πέναλτι το οποίο μόνον τυχαία δεν δίνεται σε μια τέτοια χρονική στιγμή. Πολλά για το πέναλτι θα έχει να μας πει ο καθηγητής Πανάς που καθημερινά δίνει προγνωστικά ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Τσολάκογλου και Ανδριανού-αυτού του πολιτικού αποβράσματος που απολαμβάνει υπουργικής καρέκλας και είχε το θράσος να μιλήσει για “ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου”-εστάλη μερικά λεπτά μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για το πράγματι ιστορικό πέρασμα της Ελλάδος στους 16.
Όμως εμείς θα αρκεστούμε στα αθλητικά και ψυχικά για την πάμφτωχη Ελλάδα αποτελέσματα μη επιτρέποντας σε κανέναν πολιτικό προδότη να σπεκουλάρει πάνω στο κουφάρι της χώρας που την ξάπλωσαν και την κάρφωσαν καταγής και να επιχειρήσει συμψηφισμό ώστε να λησμονηθεί ο ζυγός των ραγιάδων που μας κρέμασαν στο λαιμό.
Οι κύριοι Σαμαράς και Ανδριανός που ποτέ τους δεν έμαθαν μυστικά του ποδοσφαίρου και ποτέ τους δεν κατάλαβαν τη μαγεία της θεάς μπάλας αφού δεν την κλότσησαν ποτέ(όπως και δεν δούλεψαν ποτέ αφού πρόκειται για ιδεολόγους και καθ’ έξιν κοπρόσκυλους )καλό είναι να το βουλώσουν και να σκάσουν αφήνοντας το λαό να πανηγυρίσει στην εφήμερη τρέλα του και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αλλά ως ένα αμιγώς αθλητικό και όχι πολιτικό γεγονός όπως θέλουν να το καταστήσουν δίνοντας του χρώμα ίδιο με το όπιο των μαζών που ακόμα και στη Βραζιλία, οι φαν του ποδοσφαίρου, έχουν αρχίσει να το φτύνουν στο χώμα.
“κι εσυ χιο βρουτε;δηλαδη τη μια μερα βγαινει βιντεο που λεει οτι στηνονται οι αγωνες και την αλλη ολη η ελλαδα ξαφνικα ξεχναει τα προβληματα της γιατι νικησαμε..ιστορικη νικη..δωσε στα προβατα μπαλιτσα να παιζουν και να μην ασχολουνται με το τι γινεται εις βαρος τους..”, έγραψε σε ένα από τα μηνύματα του αναγνώστης. Θα του απαντήσω άμεσα:
Άκου φιλαράκο. Στην εποχή του Ασλανίδη, όταν ο Παναθηναικός πήγαινε στο Γουέμπλει, ήμουνα 5 ετών. Θυμάμαι λίγα. Πολύ λίγα. Αλλά στον κόσμο που θεωρεί ακόμα ότι Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό, εγώ “Δέσποινα Παπαδοπούλου” δεν γίνομαι. Ως γνωστόν η χήρα του Γεωργίου Παπαδόπουλου είχε δηλώσει σε συνέντευξη της ότι η Ελλάδα είχε πληρώσει πολλά για να πάει ο ΠΑΟ στην Αγγλία και να παίξει με τον Άγιαξ.
Τα υπόλοιπα περί εκπληκτικής εμφάνισης της Ελλάδος να πάτε να τα διαβάσετε στα αθλητικά και να τα ακούστε από τους καλοταισμένους αθλητικούς συντάκτες(αλήθεια γιατί σχεδόν κανένας τους δεν είναι γυμνασμένος και αδύνατος και οι περισσότεροι είναι σαν τα γουρούνια με τις σαπιοκοιλιές έξω;).
Εδώ θα ακούτε αλήθειες. Σαν Έλληνας χάρηκα για τη νίκη. Σαν πολίτης της χώρας μου θλίβομαι βλέποντας 200 ανθρώπους να ψάχνουν σωσίβια εθνικής ανάτασης σε 10 λεπτά κορναρίσματος σε μια Ομόνοια τσιμέντου που έχασε κι αυτή την παλιά της αίγλη.
υ.γ: Όσο για τον Σάντος ο τύπος είναι τραγωδία. Έκλεισε στο β ημίχρονο την ομάδα πίσω με αποτέλεσμα εάν δεν πέφταμε σε κουτσούς να φεύγαμε από εκεί με 10 γκολ στη μασχάλη.
Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου