Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

αν η Τουρκία χτυπήσει την Ελλάδα, τότε η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία. Αναφέρεται στα Ίμια και στα ρωσικής κατασκευής όπλα τού Ελληνικού Στρατού που σκεπάζουν προστατευτικά το Ελληνικό Αρχιπέλαγος, το Αιγαίο Μας. Οι πύραυλοι S 300 τίθενται σε δοκιμαστικές ασκήσεις για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Τα αποβατικά σκάφη των Ενόπλων μας Δυνάμεων είναι κι αυτά σε ετοιμότητα. Οι ασκήσεις των Φρουρών τής Ελλάδος μας και απελευθερωτών των προσωρινά σκλάβων πατρίδων μας είναι διαρκείς, μέρα και νύχτα, σε καθημερινή βάση, από τον Έβρο και τα Νησιά τού Αιγαίου έως την Κρήτη μας. Το βλέμμα χαϊδεύει Κύπρο και Πόλη.

Άλλες βουλές έχει ο Θεός, απόλυτα δίκαιες και ξεκάθαρα ελληνικές. Και ο ελληνικός λαός έχει μεν χάσει πολλά, αλλά έχει κρατήσει άσβεστο το Πάθος για Βασιλέα Χριστό και Μεγάλη Ελλάδα. Δεν μάς αρέσει να μάς παίρνουν τον κόσμο μας. Μάς αρέσει να εξαπλώνουμε τον Ελληνισμό μας.
Εκεί επάνω λοιπόν, ξάφνου ο Ρώσος λέει πως αν η Τουρκία χτυπήσει την Ελλάδα, τότε η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία. Αναφέρεται στα Ίμια και στα ρωσικής κατασκευής όπλα τού Ελληνικού Στρατού που σκεπάζουν προστατευτικά το Ελληνικό Αρχιπέλαγος, το Αιγαίο Μας. Οι πύραυλοι S 300 τίθενται σε δοκιμαστικές ασκήσεις για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Τα αποβατικά σκάφη των Ενόπλων μας Δυνάμεων είναι κι αυτά σε ετοιμότητα.
Οι ασκήσεις των Φρουρών τής Ελλάδος μας και απελευθερωτών των προσωρινά σκλάβων πατρίδων μας είναι διαρκείς, μέρα και νύχτα, σε καθημερινή βάση, από τον Έβρο και τα Νησιά τού Αιγαίου έως την Κρήτη μας. Το βλέμμα χαϊδεύει Κύπρο και Πόλη.
Οι δε προσωρινά Μεγάλες Δυνάμεις έρχονται στα νερά μας, η μια πίσω από την άλλη. Είναι το αιματηρό ραντεβού που θα έχουν επάνω στην επικράτεια τού Βυζαντίου, όπως έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Η δε Ρωσία που μετάφρασε πρόσφατα το Σύνταγμά της στα ελληνικά και κοιτάει τον Εθνικισμό μας θετικά, αγριεύει στο ΝΑΤΟ τής σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης για λόγους συμμαχικών συσχετισμών και γεωπολιτικής, από Ουκρανία έως Ελλάδα.
Γκρεμίζουμε τούς προσκυνημένους. Γινόμαστε Κύρηδες τού Άγιου Τόπου μας. Ανασταίνουμε το Κάστρο τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος με τα Ιερά Ελληνικά Όπλα. Και στα ερείπια των δούλων τής Ανομίας ορθώνεται η Μεγάλη Πατρίδα τού Θεού και τού Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου