Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μπορεί τα "μεγάλα αφεντικά" που διαφεντεύουν προσωρινά όλο τον πλανήτη να απαγορεύουν στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο και να παράγει οτιδήποτε, για να μην αποκτήσει ποτέ αυτονομία, ανεξαρτησία, ελευθερία και να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι, να παραμείνει δέσμια και δουλάρα των δυτικών, αλλά η Ελλάς δεν θα σταματήσει ποτέ να "παράγει" ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ!! Όλα από την Ελλάδα ξεκίνησαν κι όλα εδώ θα καταλήξουν! Η ανευθυνότητα, η αδιαφορία, η ανοχή, η συναίνεση, η συνεργασία με τους προδότες και τα εύκολα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ πια!! Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα!! Θέλετε δεν θέλετε!!! "Μετά την μπόρα την δαιμονική θά'ρθει η λιακάδα η θεϊκή.." - Γέροντας Παΐσιος

Μπορεί τα "μεγάλα αφεντικά" που διαφεντεύουν προσωρινά όλο τον πλανήτη να απαγορεύουν στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο και να παράγει οτιδήποτε, για να μην αποκτήσει ποτέ αυτονομία, ανεξαρτησία, ελευθερία και να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι, να παραμείνει δέσμια και δουλάρα των δυτικών, αλλά η Ελλάς δεν θα σταματήσει ποτέ να "παράγει" ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ!! Όλα από την Ελλάδα ξεκίνησαν κι όλα εδώ θα καταλήξουν!
Η ανευθυνότητα, η αδιαφορία, η ανοχή, η συναίνεση, η συνεργασία με τους προδότες και τα εύκολα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ πια!! Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα!! Θέλετε δεν θέλετε!!!
"Μετά την μπόρα την δαιμονική θά'ρθει η λιακάδα η θεϊκή.." - Γέροντας Παΐσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου