Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δεν βολεύει η ΛΕΥΤΕΡΙΑ.. Θέλει ΚΟΤΣΙΑ! Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ! Θέλει ΕΥΘΥΝΗ, θέλει ΠΙΣΤΗ, θέλει ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ! Θέλει ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Θέλει ΕΛΛΑΣ στην καρδιά!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλά..σωστά και ΔΙΚΑΙΑ μοιρασμένα. Με τη συνείδηση καθαρή.. Θέλει δικαιώματα αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! Γι' αυτό τώρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ φτιάχνουν μια Ελληνική αλυσιδάρα ΝΑ! Ενώνονται και πάλι οι κρίκοι μεταξύ τους.. Ξαναδένουν την αλυσίδα από την αρχή κι ετοιμάζονται να φάνε τον εχθρό!! Και πρώτος εχθρός προσκυνημένε..είσαι ΕΣΥ! Μετά όλοι οι άλλοι.................... Κι όταν όλα τελειώσουν, τότε οι Έλληνες θα λένε "ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!! ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!"

Δεν βολεύει η ΛΕΥΤΕΡΙΑ.. Θέλει ΚΟΤΣΙΑ! Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ! Θέλει ΕΥΘΥΝΗ, θέλει ΠΙΣΤΗ, θέλει ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ! Θέλει ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Θέλει ΕΛΛΑΣ στην καρδιά!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλά..σωστά και ΔΙΚΑΙΑ μοιρασμένα. Με τη συνείδηση καθαρή.. Θέλει δικαιώματα αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!
Γι' αυτό τώρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ φτιάχνουν μια Ελληνική αλυσιδάρα ΝΑ! Ενώνονται και πάλι οι κρίκοι μεταξύ τους.. Ξαναδένουν την αλυσίδα από την αρχή κι ετοιμάζονται να φάνε τον εχθρό!! Και πρώτος εχθρός προσκυνημένε..είσαι ΕΣΥ! Μετά όλοι οι άλλοι....................
Κι όταν όλα τελειώσουν, τότε οι Έλληνες θα λένε "ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!! ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου